Přichází Cebelia - nová řada výrobků pro bezbolestnou péči po plastických zákrocích

Laboratoires D´Anjou je společnost, která nově vstoupila na český trh a v letošním roce přináší do Čech první řadu výrobků.

Její obchodní aktivity v České republice probíhají prostřednictvím české farmaceutické společnosti ARDEZ Pharma, spol. s r.o.

Na českém trhu chce oslovit jak širokou odbornou veřejnost, tak i skupinu přímých zákazníků. Tato společnost se plánuje zaměřit především na dermatokosmetické přípravky určené k následné péči bezprostředně po zákrocích plastické a estetické chirurgie.

Hlavní produktová řada - dermatokosmetika Cebelia - si klade za cíl doplnit český trh o přípravky vysoké kvality, které se stanou nepostradatelnou součástí komplexní péče.

Ambicí ve střednědobém horizontu je dosáhnout třetinový podíl na trhu. Kromě České republiky společnost působí také ve Švýcarsku a expanzi plánuje také do dalších zemí střední Evropy a na americký kontinent.

Laboratoires D´Anjou navázala s českou společností ARDEZ Pharma, spol. s r.o. spolupráci v roce 2010. Ardez Pharma je mladá, dynamická společnost zabývající se dovozem léčiv, jejich distribucí a propagací v České republice. Výrobky značky Cebelia jsou novinkou v portfoliu této společnosti. Více informací na http://www.cebelia.cz.

Kontakt:

ARDEZ Pharma, spol. s r.o.

MVDr. Ivica Linderová

E-mail: ivica.linderova@ardez.cz

ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici v databázi ČTK Protext - foto a na internetu na adrese http://www.protext.cz

Klíčová slova ČR-farmacie-firmy-Laboratoires D´Anjou-ARDEZ Pharma