Organizační a personální změny v AMI Praha a.s.

TOP management společnosti rozšířil Stanislav Grünfeld, který od března
2011 povede úsek dodávky softwarových řešení.

V průběhu ledna 2011 došlo na základě rozhodnutí mimořádné valné hromady společnosti AMI Praha a.s konané dne 1.11.2010 k výměně stávajících akcií společnosti na majitele za nové akcie na jméno o stejné nominální hodnotě.

Valná hromada společnosti AMI Praha a.s. na svém mimořádném zasedání dne 24.1.2011 odvolala z představenstva společnosti Ing. Michala Svatého a na jeho místo zvolila obchodního ředitel společnosti Ing. Petra Urbana, který bude mít jako člen představenstva zodpovědnost za naplňování obchodních cílů společnosti.

Ing. Michal Svatý byl následně zvolen do dozorčí rady, kde byl na jejím nejbližším zasedání zvolen do jejího čela.

TOP management společnosti rozšířil Stanislav Grünfeld, který od března 2011 povede úsek dodávky softwarových řešení. Do AMI Praha a.s. přichází ze společnosti NESS Czech s.r.o. a disponuje bohatými znalostmi a praktickými zkušenosti především z oblasti managementu a řízení projektů.

"Společnost se stále více orientuje na dodávky komplexních SW řešení v oblasti bezpečnosti dat a integrace podnikových systémů. Uskutečněné personální změny tak posílily toto zaměření a očekáváme od nich lepší a efektivnější řízení vývoje a implementace dodávek našich řešení.“ vysvětluje Ing. Kamil Douděra, generální ředitel a předseda představenstva společnosti.

AMI Praha a.s. je softwarová společnost poskytující komplexní služby v oblastech podnikových IT řešení a internetu. Je zakládajícím členem Asociace.biz, business partnerem společnosti Oracle a držitelem certifikátů pro řízení jakosti dle normy ISO 9001:2009 a pro řízení bezpečnosti informací dle normy ISO 27001:2006.

Více informací o AMI Praha a.s. a jejích službách naleznete http://www.ami.cz.

Kontakt:

e-mail: marketing@ami.cz