Goldman Sachs dá 500 milionů jenů na odstraňování následků zemětřesení v Japonsku

Společnost The Goldman Sachs Group, Inc. (index NYSE: GS) dnes oznámila, že věnuje finanční částku 500 milionů jenů (6,1 milionů amerických dolarů) na pomoc odstraňování následků ničivého zemětřesení, které postihlo severovýchodní Japonsko 11. března.

Goldman Sachs Group, Inc. je přední světová firma v odvětví investičního bankovnictví, cenných papírů a investičního managementu. Poskytuje širokou škálu finančních služeb pro významnou a diverzifikovanou klientskou základnu, která zahrnuje korporace, finanční instituce, vlády a jednotlivce s vysokým čistým jměním. Společnost byla založena v roce 1869, a má sídlo v New Yorku a pobočky v Londýně, Frankfurtu, Tokiu, Hongkongu a dalších významných finančních centrech po celém světě.

Kontaktní informace

The Goldman Sachs Group, Inc.

Média:

Lucas van Praag, 212-902-5400

nebo

Investoři:

Dane Holmes, 212-902-0300

Zdroj: The Goldman Sachs Group, Inc.