Gesto Communications rozšiřuje svou nabídku o produkty AVM

Společnost Gesto Communications s.r.o. je předním dodavatelem zařízení pro audiokonference a videokonference, bezpečnost IT včetně zabezpečení dat a jejich přenosu, DSL a dalších technologií pro bezdrátové přenosy dat, hlasu a obrazu. Konkrétně se jedná o produkty společností Polycom, Barracuda Networks, SafeNet, Zhone, Algorithmic Research a GigaBeam.

Na počátku roku 2011 společnost Gesto Communications významně rozšířila svou nabídku rovněž o produkty německé společnosti AVM GmbH, se kterou podepsala smlouvu o distribuci jejích zařízení v České republice a Slovenské republice.

Společnost AVM si získala značné renomé již od počátku digitalizace telekomunikací a nástupu vysokorychlostního internetu, neboť její produkty se značkou "FRITZ!" dokázaly svou kvalitou, funkčními vlastnostmi i cenou plně konkurovat zámořským výrobcům. V současné době tak má AVM na evropském trhu výsadní postavení v oblasti vývoje a výroby koncových zařízení pro uživatele vysokorychlostního Internetu s využitím technologií DSL, WLAN a DECT.

Aktuálně společnost Gesto Communications nabízí všechny nosné produkty AVM, kterými jsou AVM FRITZ!Box Fon WLAN, AVM FRITZ!WLAN USB, AVM FRITZ!Fon, AVM FRITZ!WLAN Repeater.

Gesto Communications je prověřena a shledána v souladu s požadavky ČSN EN ISO 9001 : 2001. Svým zákazníkům poskytuje profesionální služby v oblasti telekomunikačních projektů, jejich návrhu, realizace, zaškolení obsluhy a služby záručního a pozáručního servisu pro všechny své produkty na celém území České republiky a Slovenské republiky.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10,

Klíčová slova ČR-komunikace-bezpečnost-firmy-Gesto Communications

IT, telekomunikace