MagikINFO překonává svého předchůdce PCinfo

Nový systém MagikINFO vstupuje na trh SW auditů a software asset managementu. Společnost ADVANteach s.r.o. přináší IT správcům komplexní správu pracovních stanic, řízení softwarových licencí, efektivní HelpDesk, monitoring aktivit a využití IT prostředků. MagikINFO 9.0 je přímým pokračovatelem produktu PCinfo nasazeného na více než 400.000 stanicích v ČR, SR a Polsku.

Co přináší MagikINFO?

MagikINFO 9.0 přináší v prvé řadě úsporu práce IT administrátorů, protože jim dává veškeré potřebné informace o koncových stanicích, hardwaru, softwaru a čerpaných licencích.

MagikINFO dále umožňuje automaticky provádět řadu činností z každodenní IT praxe, jako jsou hromadné instalace aplikací, distribuce opravných balíčků a upgradů. Administrátor má detailní informace o využití jednotlivých stanic a může tedy lépe plánovat investice do IT. Další součástí je MagikHELPDESK pro efektivní podporu a řešení každodenních požadavků jednotlivých uživatelů.

Unikátní vlastnosti a technologie - špička v oboru SAM

MagikINFO je vyvíjeno na nejmodernějších technologických platformách Microsoft.NET a Microsoft SQL poskytujících široké možnosti dalšího rozšiřování. Díky tomu překonává svého předchůdce i ostatní konkurenty na trhu software asset managementu (SAM) řadou převratných funkcí a technologií:

- MagikDETECT: Automatizovaná detekce aplikací na PC včetně všech budoucích verzí. Již není nutno pořizovat si za peníze update detekční databáze.

- MagikLICENSING: Nejefektivnější způsob evidence SW licencí a odhalování nelegálního SW.

- MagikINSTALL: Hromadné instalace aplikací na jedno kliknutí.

- MagikNETWORK: Centrum vzdálené správy a údržby síťových stanic.

- MagikCONTROL: Vzdálené převzetí ovládání libovolného počítače.

- MagikCHART: Užitečné 2D a 3D manažerské grafy přehledně prezentující získané informace.

- MagikGRID: Praktická práce s libovolnými informacemi, odesílání informací PDF emailem.

- MagikREPORTS: Desítky hotových výstupních sestav a grafický návrhář vlastních výstupů.

- MagikDESIGN: Moderní ovládání podobné nové verzi Office, uživatelské motivy aplikace.… a mnoho dalších vylepšení a unikátních funkcí, které jinde nenajdete.

Proč došlo ke změně jména?

Hlavním důvodem bylo, že majitel původní ochranné známky na podzim roku 2010 jednostranně zastavil veškeré aktivity vůči produktu včetně podpory stávajících zákazníků a nedovolil další využívání tohoto jména. Vývojový tým, technická podpora i obchodní oddělení však nadále pokračují v podpoře tohoto produktu, který je vyvíjen nepřetržitě již 12. rokem, nyní pod novou značkou MagikINFO společnosti ADVANteach s.r.o.

Pro více informací kontaktujte:

Aleš Drnovský, ředitel společnosti

ADVANteach s.r.o., Školská čtvrť 1343,