Barracuda Web Filter opět mezi elitou

Začátek nového roku už tradičně přináší další výroční ocenění udělované odborným časopisem SC Magazine, jehož cílem je vybrat ta nejlepší a nejúspěšnější řešení z oblasti bezpečnosti informačních systémů. Již po sedmé za sebou se v ostré konkurenci několika desítek přihlášených řešení mnoha výrobců mezi absolutní špičku opět propracovala společnost Barracuda Networks.

Tento rok byl v rámci "SC Magazine Reader’s Trust Awards" mezi finalisty v kategorii “Best Content Security” nominován produkt Barracuda Web Filter spolu se službou Barracuda Web Filtering Service.

Na tomto místě je vhodné připomenout, že již dříve získal Barracuda Web Filter v jiném hodnocení SC Magazine maximální počet hvězdiček ve všech sledovaných kritériích a byl zařazen do elitního klubu "SC Magazine Recommended".

Barracuda Web Filter uživatele chrání před spyware, malware a dalšími typy škodlivých kódů spojených s využíváním internetových aplikací, jako je například web, instant messaging, nebo Internet telefonie. Kromě eliminace různých bezpečnostních rizik produkt nabízí i další pokročilé možnosti pro filtrování a blokování nežádaného internetového provozu, takže může významně přispět ke zvyšování produktivity práce zaměstnanců. S tím souvisí také úspory investičních a provozních nákladů vzhledem ke sníženým nárokům na kapacitu internetového připojení a dalších síťových zdrojů.

Zatím poslední významné vylepšení osvědčeného produktu Barracuda Web Filter se týká jeho využití u vzdálených uživatelů, kteří mohou mít na svých laptopech instalován softwarový doplněk Barracuda Web Security Agent. Administrátoři zařízení Barracuda Web Filter tak mají k dispozici bohaté možnosti, jak snadno a efektivně nastavit široké spektrum pravidel pro vzdálené uživatele, kteří jsou díky tomu automaticky chráněni před různými typy spyware, malware a dalším nežádoucím obsahem z Internetu.

Stávající modely Barracuda Web Filter pokrývají svou kapacitou potřeby malých, středních i větších firem, a to včetně velkých korporátních zákazníků. Navíc je v případě potřeby možné spojit několik těchto zařízení do svazku a dosáhnout tak ještě větší kapacity a spolehlivosti celého řešení.

Více informací o Barracuda Web Filter, Barracuda Web Security Agent a Barracuda Web Filtering Service můžete získat na těchto stránkách:

http://www.gestocomm.cz/gesto-communications-produkt-barracuda-networks-web- filter-drive-spyware-firewall.htm

Distributorem zařízení Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications.

Kontakt:

Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10, http://www.gestocomm.cz

Klíčová slova ČR-počítače-firmy-Gesto Communications-PROTEXT

IT, telekomunikace