Avon uvádí Avon Voices

Na mezinárodním seznamu rozhodčích jsou Fergie, Diane Warren, Natasha Bedingfield, Lea Salonga, Ivete Sangalo a Valeriya

- První historická celosvětová firemní online soutěž ve zpěvu a skládání písní zaměřená na hledání talentů

Společnost Avon Products, Inc. uvádí při příležitosti oslav svého 125. výročí svou první historickou celosvětovou online soutěž mužů a žen ve zpěvu a kompozici nazvanou Avon Voices (Hlasy Avonu), zaměřenou na hledání talentů. Avon zve lidi z více než 60 zemí a svých 6,2 milionu nezávislých obchodních zástupců k pozvednutí globálního hnutí prostřednictvím hudby. Porota bude složená z proslulých špiček hudebního průmyslu z celého světa: šestinásobná výherkyně ceny Grammy Fergie, legendární skladatelka Diane Warren, zpěvačka a skladatelka nominovaná na cenu Grammy Natasha Bedingfield, Lea Salonga, filipínská zpěvačka a herečka, ruská hvězda Valeriya, australská umělkyně desetiletí Delta Goodrem, Ivete Sangalo, největší brazilská hvězda pop music, vynikající hráčka na bicí nominovaná na cenu Grammy Sheila E., zpěvák, skladatel a hudební producent oceněný cenou Grammy David Pack a kolumbijská pěvecká hvězda Maia. Hlavním celoročním programem pro téměř 200 soupeřů z celého světa bude cestování do vzrušujících destinací, kde jim firma Avon poskytne profesionální koučování a úpravy zevnějšku, a budou moci nahrát předváděcí videoklipy. Cílem hledání talentů bude nalezení dvou talentovaných zpěváků - jednoho zástupce Avonu - kteří mohou dostat příležitost nahrát album s profesionální produkcí.

Chcete-li zobrazit multimediální soubory k této zprávě, klikněte prosím zde:

"Po 125 letech pomůže firma Avon ženám najít jedinečnost svého hlasu, aby mohly usilovat o splnění svých snů. Jsme nadšeni, že nyní dáme ženám možnost sdílet svůj hlas, své písně a svůj příběh prostřednictvím této bezprecedentní globální soutěže s hledáním talentů," uvedla Andrea Jung, generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti Avon Products, Inc. "Soutěž Avon Voices oslaví naše dědictví i naši budoucnost prostřednictvím pozvednutí ženské krásy, inspirace a písní."

Od dnešního dne, 1. prosince 2010, je k dispozici živá oficiální stránka programu, otevřená pro zápis - AvonVoices.com. Existují tři způsoby, jak se zapojit a stát se členem globální komunity Avon Voices:

- Zpěvem: Ženy jsou zvány k účasti v on-line soutěži ve zpěvu na hledání pěveckých talentů. Písně se vybírají z internetových stránek, a videa se odesílají do 13. února 2011 na stránku AvonVoices.com.

- Hlasováním: Každý může být hledačem talentů a oslovit všechny talentované lidi, které zná, sledovat videa, a hlasovat pro svého oblíbeného účastníka v soutěži Avon Voices, a tím pomoci rozhodnout o výsledku. Od dubna do října bude seznam hledaných talentů čtyřikrát zúžen pomocí kombinace on-line hlasování veřejnosti a skóre soudců. (Oficiální kolo hlasování začne 22. dubna 2011).

- Psaním: Do kompoziční soutěže mohou vstoupit ženy i muži. Napište originální píseň, která inspiruje nebo sdílí se světem naději a optimismus. Pak stačí odeslat digitální soubor a text písně na AvonVoices.com (mezi 20. květnem 2011 a 1. červencem 2011).

Hudba ke stažení ve prospěch nadace Avon pro ženy (Avon Foundation for Women)

Avon Voices je víc, než jen vitrína poskytnutá neobjeveným talentům. Hudba bude k dispozici pro digitální stahování ve vybraných zemích, a část výtěžku bude odeslána na podporu nadace Avon pro globální kampaň za ukončení násilí na ženách a dívkách. K dnešnímu dni získala globální dobročinnost firmy Avon přes 30 milionů dolarů, a využila je na zvýšení informovanosti a vzdělávání, přímé služby a programy prevence domácího a genderového násilí.

Otázky a odpovědi na Live Twitter

Nalaďte si dnes ve 14:45 Východního času (20:45 našeho času) LIVE Twitter Q&A, kde Fergie, Diane Warren a Andrea Jung odpovídají na moderované otázky bloggerů z celého světa. Přístup na Twitter Q&A najdete zde http://www.twitter.com/avonvoices nebo na #avonvoices.

Soutěž Avon Voices pořádá firma Avon ve spolupráci a s podporou firmy Intero, která se věnuje spojování umělců, značek a komunit se smysluplným obsahem poskytovaným prostřednictvím živých akcí a on-line kanálů.

O společnosti Avon Products, Inc.

Avon, společnost pro ženy, je přední světová kosmetická firma, s více než 10 miliardami dolarů ročních příjmů. Jako největší přímý prodejce světa prodává Avon své produkty ženám ve více než 100 zemích prostřednictvím přibližně 6,2 milionů svých aktivních nezávislých prodejních zástupců. Produktová řada Avon zahrnuje kosmetické výrobky a módní a domácí produkty, a uvádí takové uznávané značky jako Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Naturals a Mark. Další informace o firmě Avon a jejích produktech najdete na adrese http://www.avoncompany.com.

Chcete-li se o soutěži Avon Voices dozvědět více, navštivte stránky http://www.avonvoices.com/ nebo nás sledujte na Facebooku (http://www.facebook.com/avonvoices) a Twitteru (http://www.twitter.com/avonvoices.

Zdroj: Avon

Kontakt:

Rogers & Cowan, Jennifer Fader / Susan Yin, +1-310-922-7507 / +1-310-467-2238, jfader@rogersandcowan.com, syin@rogersandcowan.com, nebo: Avon Products Inc. Jennifer Harvey, +1-212-282-8193, Jennifer.harvey@avon.com

Klíčová slova USA-kosmetika-hudba-společnost-Avon

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Chemický a farmaceutický průmysl
Politika, veřejná správa a soudy