Sjednocená komunikace Polycom pro Microsoft Lync

Dlouhodobé úspěšné partnerství společností Polycom a Microsoft v oblasti vývoje a implementace řešení pro sjednocenou komunikaci bylo opět stvrzeno v srpnu letošního roku, kdy obě firmy uzavřely novou několikaletou globální strategickou dohodu o spolupráci.

Stejně jako v předchozích letech je klíčovým cílem obou společností nabídnout uživatelům ještě pokročilejší integrované end-to-end řešení pro sjednocenou komunikaci, které jim poskytne vysoce efektivní a snadno použitelné nástroje pro komunikaci a vzdálenou spolupráci, zvýší produktivitu práce a pomůže snížit náklady.

Společnost Polycom se soustřeďuje především na integraci svých špičkových řešení pro audio/video komunikaci, vzdálenou spolupráci a teleprezence s nejnovějšími produkty společnosti Microsoft, jako je především Microsoft Communications Server "14".

Tento měsíc Polycom oznámil podporu rovněž pro platformu Microsoft Lync, která spolupracuje s kancelářským balíkem Microsoft Office a zákazníkům nabízí integrované a snadno použitelné uživatelské rozhraní, jenž v sobě obsahuje jednotný přístup ke komunikačním službám typu hlas, IM/presence a různým typům konferenčních služeb.

Kromě plné kompatibility v rámci komunikačních serverů Polycom RMX a koncových přístrojů, nabízí Polycom také komfortní IP konferenční telefon Polycom CX3000, který je optimalizován právě pro použití v rámci řešení sjednocené komunikace společnosti Microsoft a platformy Lync.

Více informací o partnerství společností Polycom a Microsoft v oblasti sjednocené komunikace můžete získat na stránkách http://www.polycom.com/microsoft.

V České republice je certifikovaný Polycom Gold Partner společnost Gesto Communications.

Kontakt: Gesto Communications, tel: (+420) 271 735 344, 271 731 481, 267 310 034, e-mail: sales@gestocomm.cz, Korunní 106, 101 00 Praha 10, www.gestocomm.cz

Klíčová slova ČR-počítače-internet-firmy-Gesto Communications

IT, telekomunikace