Aukro.cz společně s DPD a Toptrans do druhého dne

Nákupní galerie Aukro.cz nabízí nově všem svým prodejcům možnost využít rychlejší přepravu zboží s dodáním do druhého dne. Exkluzivní spolupráci zajistilo Aukro.cz díky společnostem DPD a Toptrans, předním subjektům v oblasti přepravy zásilek na českém trhu.

„Až 47 % zboží koupeného na Aukro.cz je od zaplacení doručeno zákazníkovi do 4 dnů, 35 % předmětů dorazí ke svému novému majiteli do 6 dnů. Předpokládáme, že díky spolupráci s dopravními společnostmi se doba dodání zboží k zákazníkům ještě výrazně zkrátí,“ říká Lenka Hanušová, tisková mluvčí Aukro.cz. Nakupující, který nakoupí zboží u prodejce využívajícího služeb Přepravního centra, zboží obdrží už druhý den po dokončení objednávky. Přepravce zásilku vyzvedne u prodejce a doručí ji přímo kupujícímu. Samozřejmostí je možnost sledování zásilky jak prodejcem tak kupujícím.

Službu Přepravní centrum spouští nákupní galerie Aukro.cz cíleně v říjnu s ohledem na zrychlení dodávek vánočních dárků. „Podle spedičních firem vzroste letos počet vánočních zásilek až o 40 %, chceme proto kupujícím garantovat doručení zboží již druhý den a předání přímo do ruky,“ říká Lenka Hanušová.

SuperProdejci, tedy spolehliví prodejci prodávající na Aukro.cz ve větším objemu, budou moci služeb využívat za zvýhodněnou cenu. Zároveň s Přepravním centrem pro ně Aukro.cz otevřelo online chat s administrátory, ve kterém mohou řešit jakékoli dotazy okamžitě.

Kontakt:

Lenka Hanušová