HAPPYneuron Brain Jogging se poprvé představí veřejnosti na tiskové konferenci

Firma ALPELEPHANT s.r.o. pořádá tiskovou konferenci, na níž bude veřejnosti představen HAPPYneuron Brain Jogging - první software pro trénink mozku pomocí počítače u nás. Cvičení pomáhá stárnoucím lidem udržet mentální výkonnost z mladších let.

Tisková konference se koná 23. 9. 2010 v 10.00 hod. v pasáži U Hájků, Na Poříčí 42 / Na Florenci 29, Praha 1.

HAPPYneuron je možná jediným lékem proti stárnutí, jenž přináší měřitelné výsledky místo zbožných přání. Díky němu se můžete lépe koncentrovat, více si pamatovat, rychleji reagovat, jasněji myslet. Bez toho je těžké si udržet práci po padesátce, řidičský průkaz po sedmdesátce a mobilitu a nezávislost v dalších letech. Úbytek některých schopností - například paměti, pozornosti, rychlosti reakce - je totiž to, co nás během stárnutí ohrožuje už někdy od čtyřiceti. Dnes všichni vědí, že je třeba cvičit tělo - a úplně stejně je třeba cvičit mozek, protože trénink mozku zlepší kvalitu našeho života v jeho druhém poločase.

Účastníci tiskové konference dostanou zdarma vzorek softwaru. Prosíme o potvrzení účasti na e-mail koucky@alpelephant.cz.

Kontakt:

Petr Koucký, obchodní ředitel firmy ALPELEPHANT, s.r.o. - tel. 777260306