Goldman Sachs oznámila, že zahájila poskytování clearingových služeb pro OTC deriváty * Nové odvětví derivátových clearingových služeb (Derivatives Clearing Services, DCS) poskytuje systém integrovaných agenturních clearingových služeb pro všechny okrajové a OTC deriváty

Goldman Sachs dnes oznámila, že zahájila poskytování derivátových clearingových služeb (Derivatives Clearing Services, DCS). DCS poskytují klientům komplexní globální OTC clearingovou službu pro úrokové sazby, úvěry, devizové výměny, akcie a komodity.

Goldman Sachs DCS je agenturní podnik zaměřený na zefektivnění derivátové clearingové praxe klientů u různých produktů, tříd aktiv a regionů. DCS staví na celosvětově uznávané vedoucí pozici v oblasti makléřství a clearingových platforem pro termínované obchody, a klade si za cíl maximalizovat efektivitu a poskytnout klientům integrovanou sadu nástrojů a reportingu.

"Ve spolupráci s našimi klienty, regulátory a několika clearingovými místy jsme se zavázali ke zlepšení struktury trhu s deriváty," řekl Michael Dawley, generální ředitel a Co-Head oddělení Futures and DCS v Goldman Sachs. "DCS nabízí našim klientům poskytování řady služeb s přidanou hodnotou a multiproduktovou odbornost pro úspěšné zvládnutí dynamických změn v tomto prostředí."

Goldman Sachs si uvědomuje, že klienti budou čelit novým požadavkům na výkaznictví, konektivitu a regulaci. Firma se zavázala investovat do inovačních řešení, která pomohou zákazníkům pohotově reagovat na tyto změny.

"Přechod na centrální clearing pro OTC deriváty je významným mezníkem ve vývoji trhu," řekl Jack McCabe, generální ředitel a Co-Head oddělení Futures and DCS v Goldman Sachs. "Naše silná obchodní koncese, spolu s naším předním místem na trhu s termínovanými obchody a špičkovými makléřskými službami nám umožňuje poskytovat našim klientům základ, který jim umožní přizpůsobit se vývoji v tohoto důležitým průmyslového odvětví."

Goldman Sachs Group, Inc. je přední světová firma v odvětví investičního bankovnictví, cenných papírů a investičního managementu. Poskytuje širokou škálu finančních služeb pro významnou a diverzifikovanou klientskou základnu, která zahrnuje korporace, finanční instituce, vlády a jednotlivce s vysokým čistým jměním. Společnost byla založena v roce 1869, a má sídlo v New Yorku a pobočky v Londýně, Frankfurtu, Tokiu, Hong Kongu a dalších významných finančních centrech po celém světě.

Goldman Sachs

Ed Canaday, 212-902-5400

Zdroj: Goldman Sachs

Tuto tiskovou zprávu můžete číst online na internetové adrese:

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-finance-banky-firmy-Goldman Sachs

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Finance, ekonomika