Internet Effectiveness Awards 2010 odstartovala

Asociace.BIZ zahájila příjem přihlášek do soutěže Internet Effectiveness Awards 2010. O ceny za efektivitu a ocenění za inovace se letos utkají vedle webů, obchodních systémů a on-line reklamy také content management systémy, portály, komunikační kampaně využívají sociální sítě a virální prvky. Přihlášky budou uzavřeny 30. června.

V porotě letošní soutěže zasedne např. Ondřej Felix, Jaroslav Winter, všichni historičtí vítězové cen Grand Prix IEA, novináři z odborných médií, zástupci oborových asociací a řada nezávislých odborníků.

Přihlášky do soutěže probíhají na webu http://www.IEA.cz

Partnery soutěže jsou mikrofotobanka Pixmac, sklárny Moser, portál Tyinternety, časopisy DIREKT, Strategie, Bankovnictví, INSIDE IT, IT Systems, SystemOnLine, Marketing Journal a další.

Kontakt:

Václav Šourek