SOFTWORKS nabízí podporu OS/390 verze 2.7

Spolčenost SOFTWORKS (Nasdaq: SWRX), přední celosvětový poskytovatel řešení na poli informačních technologií pro podniky, v pátek oznámil, že jeho produkty pro řízení a ukládání dat a řízení výkonu poskytují okamžitou podporu operačního systému IBM OS/390 verze 2.7, který společnost IBM uvedla tentýž den na trh. Jako součást úsilí společnosti SOFTWORKS zjednodušit u zákazníků instalaci, šíření a údržbu svých produktů jsou všechny produkty SOFTWORKS pro operační systém 0S/390 nyní certifikovány i pod verzí V2.7.

Během září roku 1998 SOFTWORKS spolu s IBM zahájil program SystemPac ISV. Tento program poskytuje těm zákazníkům, kteří už používají službu SystemPac, okamžitou podporu produktů SOFTWORKS, které jsou dodávány s novými verzemi systému OS/390. Všechny produkty SOFTWORKS podporují OS/390 verzi 1 - vydání 1, 2 a 3, a verzi 2 - vydání 4,5,6, a nyní podporují i OS/390 verzi 2, vydání 7. SOFTWORKS v současné době dokončuje práci na tom, aby její produkty byly v souladu s budoucími vydáními operačního systému OS/390 včetně verzí V2.8 a V2.9.

Produkty společnosti SOFTWORKS zahrnují program Resource Availability pro správu a ukládání podnikových dat a přístup k nim, dále CenterStage pro správu podnikových databází, Catalog Solution pro správu a obnovu katalogů, VSAM Quick Index, VSAM Assist a TeraSAM pro správu velkých datových souborů, Performance Essential a QuickTune pro řízení výkonu a HotDate 2000/WARP, HotDate 2000/SIMULATE, HotDate 2000/DISCOVER a HotDate 2000/CONVERT pro analýzu problému roku 2000, testování, stárnutí dat a simulaci. Tyto produkty podporují funkce a změny zaváděné ve verzi OS/390 V2.7 a mohou být dodány s OS/390 V2.7 prostřednictvím nabídky softwaru SystemPac společnosti IBM.

Partnerství se společností IBM v oblasti vývoje umožňuje společnosti SOFTWORKS podporovat nové operační systémy už předtím, než jsou všeobecně dostupné na trhu. Všechny v současné době dodávané verze produktů budou podporovat verzi V2.7 bez jakýchkoli požadavků na změny či údržbu. "Naši zákazníci budou z toho mít okamžitý prospěch, protože při přechodu na verzi OS/390 V2.7 není zapotřebí žádná práce navíc," uvedl Steve Barnes, viceprezident pro výzkum a vývoj společnosti SOFTWORKS. "To je důležité, protože rozšiřování verze OS/390 V2.7 může přijít v době, kdy budou mít pracovníci v oblasti informačních technologií plnou hlavu problémů spojených s rokem 2000 - každá úspora času, kterou může prodejce nabídnout svým zákazníkům, zabývajícím se nadále aktivitami spojenými s rokem 2000, je důležitá."

"Špičková technologie OS/390 nabízí komplexní podnikové řešení, které je vyžadováno v dnešním extrémně rychle se rozvíjejícím a konkurenčním podnikatelském prostředí," uvedla Lisa Welchová, viceprezidentka SOFTWORKS pro technologie. "Proto je pro SOFTWORKS nadále prioritou číslo jedna poskytovat okamžitou podporu operačního systému OS/390. Pokud naši zákazníci chtějí využívat poslední novinky IBM, my jim poskytujeme nástroje pro správu systémů na podporu těchto novinek."

Společnost SOFTWORKS je předním celosvětovým poskytovatelem řešení na poli informačních technologií pro správu podnikových systémů. SOFTWORKS byla založena v roce 1977 a reaguje na potřeby organizací na celém světě v oblasti správy dat a systémů a poskytuje podporu zákazníkům ve více než 50 zemích při řešení správy a ukládání dat, řízení výkonu, problému roku 2000 a profesionální služby. Více informací o společnosti SOFTWORKS najdete na webové stránce společnosti na adrese www.softworkscc.com nebo zatelefonujte na číslo 703-317-2424.

Některá z těchto tvrzení v tomto sdělení pro tisk jsou výhledová tvrzení. Výhledová tvrzená jsou založena na současném očekávání a předpokladech managementu společnosti SOFTWORKS, která mohou být ovlivněna celou řadou faktorů, například zavedením konkurenčních produktů, cenovou konkurencí, tím, že se společnosti nepodaří vyvinout a zavést na trh nové produkty, anebo se zpožděním, a dalšími faktory. Pokud jde o konkrétní podrobnosti o některých z faktorů, které mohou ovlivnit pracovní výsledky, odkazujeme čtenáře na zprávy společnosti SOFTWORKS, které zasílá americké Komisi pro cenné papíry (SEC), k nimž patří například Registrační prohlášení společnosti a formulář 10-Q.

ots Original Text Service: SOFTWORKS

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: R. C. "Mac" McLaughlin, (USA) 703-317-8711, nebo rmclaugh@softworkscc.com; nebo Vicki Weisel, (USA) 703-317-8720, nebo vweisel@softworkscc.com; oba ze společnosti SOFTWORKS

Webová stránka: http://www.softworkscc.com