Arrow ECS, nejlepší Distributor Citrix v roce 2009 ve východní Evropě

Arrow Enterprise Computing Solutions, obchodní segment Arrow Electronics Inc. (NYSE: ARW), obdržel cenu Nejlepší distributor Citrix ve východní Evropě v roce 2009.

Cena byla předána dne 19. března na Citrix Partner Conference. Arrow ECS Česká republika získala toto ocenění již po několikáté.

"Jsme potěšeni, že jsme opět získali toto ocenění. Potvrzuje to naše výborné postavení na trhu s řešeními Citrix v rámci celého regionu východní Evropy a je výsledkem dlouholeté spolupráce společnosti Citrix, naší společnosti Arrow ECS a našich obchodních partnerů při rozvoji trhu s řešeními Citrix, která poskytují uživatelům špičkové technologie pro virtualizaci desktopů, aplikací i serverů, zajišťují jejich centralizaci v datovém centru a umožňují jejich doručování jako službu na vyžádání," řekl Jesper Trolle, vícepresident pro střední a východní Evropu, Arrow ECS.

Více informací na http://www.arrowecs.cz.

O ARROW ENTERPRISE COMPUTING SOLUTIONS

Arrow ECS, obchodní segment Arrow Electronics Inc. (NYSE: ARW), poskytuje resellerům s přidanou hodnotou, systémovým integrátorům a nezávislým dodavatelům softwaru výpočetní produkty, služby a řešení podnikové a střední třídy.

Společnost Arrow ECS sídlí v Englewoodu, Colorado a díky kancelářím ve 26 zemích spojuje zákazníky s nejpřednějšími světovými dodavateli technologií.

Společnost Arrow ECS ohlásila za rok 2009 tržby v oblasti globálních podnikových výpočetních řešení 4,9 miliardy amerických dolarů.

Pro více informací navštivte http://ecs.arrow.com.

Pro další informace, prosím, kontaktujte:

Arrow ECS

Dawn Small

Tel.: +1 303-824-4188

Communications Manager

E-mail: dsmall@arrow.com

nebo

Arrow ECS, a.s.

Milan Bartek

Marketing Manager

E-mail: milan.bartek@arowecs.cz

Zdroj: Arrow Enterprise Computing Solutions

Prohlédněte si tuto zprávu online na:

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Klíčová slova ČR-počítače-Arrow Enterprise Computing Solutions

Moravskoslezský (ov)