NOVÝ PROJEKT ŠKODA AUTO HANDY

Škoda Auto ve spolupráci se společností Car Club představila nový program řešení a rozvoje dopravní mobility osob se zdravotním postižením Škoda Auto Handy, s mottem „Mobilita bez limitu“.

V roce 2006 byla zahájena spolupráce Škoda Auto a Car Clubu s cílem komplexně pomoci zdravotně postiženým plně se integrovat zpět do společnosti a žít plnohodnotný život bez omezení. Škoda Auto se v roce 2008 stala partnerem služby Handy asistent a poskytla 3 vozidla pro tuto přepravní službu osob s omezenou mobilitou, v současnosti poskytuje 5 vozidel.

Vyvrcholením spolupráce je program Škoda Auto Handy, který prostřednictvím 8 obchodních center v České republice, nabízí veškeré informace, služby a asistenci handicapovaným zákazníkům při koupi vozu a jeho úpravě dle druhu postižení. Obchodní centra fungují v rámci dealerské sítě Škoda Auto a zaměstnávají rovněž zdravotně postižené spoluobčany.

Škoda Auto si je vědoma svého zásadního postavení v ekonomice České republiky a z toho vyplývající společenské odpovědnosti vůči nejširší občanské společnosti. Vedle sponzoringu sportu a kultury je sociální angažovanost dalším z pilířů strategie společnosti a proto taktéž podporuje Český paralympijský výbor či Centrum Paraple.

PRO DALŠÍ INFORMACE, PROSÍM, KONTAKTUJTE:

Jaroslav Černý, Podniková komunikace

Tel.: +420 326 811 776; jaroslav.cerny@skoda-auto.cz

Barbora Bartošová, Podniková komunikace

Tel.: +420 326 816 978; barbora.bartosova@skoda-auto.cz

ČTK k této zprávě vydává fotografie, které jsou k dispozici zde: http://multimedia.ctk.cz/cs/foto/udalosti/3224835/skoda-auto-handy

Klíčová slova ČR-automoto-Škoda Auto

Středočeský (sc)