Soutěž Internet Effectiveness Awards 2010 začne 1. května

Poprvé v historii udělí letos porota soutěže Internet Effectiveness Awards cenu za nejlepší využití sociálních médií, virálního marketingu, internetového portálu a Content Management systému. Asociace.BIZ, pořadatel soutěže, rozšiřuje počet kategorií a očekává nejvyšší počet přihlášek do soutěže za celou historii IEA.

Celkem bude vyhlášeno 16 kategorií. Přihlášky do soutěže bude možné podávat od 1. května 2010. Vítěze porota vyhlásí na zábavném zářijovém galavečeru.

I v dobách hospodářské krize investice firem do komerčního využití internetu stále rostou. Asociace.BIZ proto očekává, že počet přihlášených řešení letos překoná loňský rekord, kdy o ceny internetové efektivity soutěžilo 83 řešení.

Více na oficiálním webu soutěže http://www.IEA.cz

Kontakt:

Václav Šourek

Internet Effectiveness Awards

E-mail: vaclav.sourek@iea.cz

Web: http://www.IEA.cz

Klíčová slova ČR-internet-reklama-Asociace.BIZ

IT, telekomunikace
Média, společnost a životní styl