ADT nabízí první senzormatický štítek, který lze zcela bezpečně a navíc bez nutnosti přišpendlení, umístit na zboží v obchodech a chránit tak majitele obchodů před zloději * Tyto štítky lze snadno a bezpečně upevnit na džíny, kožené oblečení, kabelky a obuv bez toho, aniž by je bylo nutné propíchnout

Společnost ADT Security Services dnes představila štítek Sensormatic Ultra Tag, vůbec první štítek, který lze bezpečně upnout bez nutnosti přišpendlení a chránit tak majitele obchodů před krádežemi. Tento štítek pomůže prodejcům chránit celou řadu různého zboží, včetně džín, koženého oblečení, obuvi a kabelek, na které se běžné ochranné štítky s připínacím mechanismem těžko upevňují. Nové štítky tak nejen pomohou obchodníkům chránit své zboží a snížit ztráty v důsledku krádeží, ale současně také přinesou výhody pro zákazníky, protože obchodníci budou moci v obchodech bez obav vystavovat zboží, které dříve vystavovat nemohli, protože na ně nebylo možné upevnit bezpečnostní štítky.

Štítky Sensormatic Ultra Tag jsou vybaveny kovovou pružinovou sponou. Díky tomu je lze snadno upevnit na libovolný materiál, aniž by došlo k jeho propíchnutí. Štítek navíc dobře drží tak, aby jej nebylo možné ze zboží neoprávněně sejmout bez jeho poškození. Díky tomu, že jsou štítky Sensormatic Ultra Tag vyrobeny z jednoho kusu, je také mnohem snazší jejich instalace a demontáž u pokladen.

Obchodníci potřebují řešení, které splní všechny jejich požadavky na ochranu koženého či luxusního zboží. John Smith, viceprezident divize maloobchodního prodeje společnosti Tyco pro Evropu, Afriku a Střední východ, řekl: "Na některé zboží může být upevnění bezpečnostních štítků velmi obtížné. Bezpečnostní štítek bez nutnosti připínání představuje pro obchodníky skvělý způsob pro snížení ztrát z krádeží a současně jim umožňuje vystavovat zboží ve stejném rozsahu jako při použití stávajících štítků. Čím více možností dáme našim obchodníkům, tím účinněji budou schopni chránit své zboží, snížit ztráty a současně lépe sloužit svým zákazníkům."

Mezi výhody štítků Sensormatic Ultra Tag patří:

Štítek má nastavitelné kovové, pružinové upínání, které umožňuje jeho snadné připnutí na obuv, kabelky, oděvy, sportovní zboží a ostatní zboží, na které se štítky obtížně upevňují.

Díky tomu, že je celý štítek vyroben z jednoho dílu, lze jej snadno a rychle umístit na zboží a uvolnit jej tak rychleji k nákupu.

Navíc je celý štítek velmi malý a štíhlý, takže neruší celkový vzhled a dojem produktu, na kterém se nachází.

Kromě toho vyniká tento štítek bezpečným a pevným upínacím mechanismem, takže je velmi obtížné ho neautorizovaně sejmout bez poškození zboží.

Naproti pro oprávněné osoby u pokladny v obchodě je velmi snadné štítek Sensormatic Ultra Tag sejmout, díky našemu speciálnímu zařízení, které je stejně jako všechny ostatní produkty řady Ultra Tag kompatibilní nejen s verzí s pružinovým upínáním, ale také s verzí s magnetickým upínáním.

Toto zařízení lze snadno instalovat do všech obchodů, které již používají bezpečnostní štítky Ultra Tag. Značka Ultra Tag je používána pro senzormatické bezpečnostní štítky výhradně mimo Severní Ameriku, kde toto řešení prodáváme pod názvem Ultra Lite.

Informace o společnosti ADT Security Services najdete na webových stránkách http://www.adt.com.

Informace o nabídce produktů značky Sensormatic pro obchodníky najdete na webových stránkách http://www.sensormatic.com.

Obchodní značky, loga a známky uvedené v tomto dokumentu jsou majetkem společnosti Tyco, jejích dceřiných společností, poboček nebo jiných společností (dále jen souhrnně nazývané "Obchodní značky"). Všechny obchodní značky, které firma Tyco nevlastní, jsou majetkem příslušných vlastníků a jsou používány v souladu s příslušným povolením od jejich vlastníků nebo v souladu s platnými zákony.

Pro získání více informací kontaktujte:

Tatana Kaliminova

E-mail: tkalimonova@tycoint.com

Zdroj: ADT Security Services

Prohlédněte si tuto zprávu online na http://www.businesswire.com/news/home/20100329006626/en.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Klíčová slova Británie-kovy-móda-ostatní-ADT Security Services

Evropa, EU, NATO (es)