Asociace.BIZ se otevřela specializovaným agenturám

Vstup do Asociace dodavatelů internetových řešení je od března 2010 snazší.

Asociace.BIZ zrušila požadavek na komplexnost portfolia nabízených služeb svých členských agentur a zavedla nová pravidla členství.

Sdružení se tak nově otevřelo např. digitálním divizím komunikačních agentur, softwarovým firmám a konzultačním společnostem, které pomáhají využívat internet a nová média v podnikání.

Cílem tohoto kroku je, aby Asociace.BIZ více reflektovala potřeby zadavatelů ze segmentu velkých společností. Ti často využívají asociaci jako poradce a záruku kvality při výběru vhodných dodavatelů. Úzce specializované agentury přitom ve sdružení až doposud chyběly.

Asociace.BIZ nyní sdružuje 13 společností, které ročně vytvoří řešení založená na internetových technologiích v hodnotě 700 mil. Kč (odhad za rok 2009).

Členství v Asociaci.BIZ přináší agenturám např. možnost podílet se na rozvoji soutěže Internet Effectiveness Awards, přednášet na konferencích, vydávat společné odborné publikace, pořádat workshopy, spolupracovat na projektech v rámci členských agentur, používat kredit a prestiž značky Asociace.BIZ ve výběrových řízeních a v neposlední řadě využívat společné služby, jako jsou např. monitoringy tisku či veřejných zakázek.

Kontakt:

Václav Šourek