Auto Hase Volvo - Safety Weekend

Auto Hase autorizovaný dealer vozu Volvo a jeho oddělení VCICS pro prodej vozidel pro expatrioty a diplomaty uspořádali Safety Weekend, kde bylo možno během dvou dnů vyzkoušet vozy Volvo a jejich bezpečnostní prvky spolu s komfortem vozů.

Dne 21. října byla uskutečněna v souvislosti se Safety Weekendem tisková konference, která se konala ve Volcano Complex v Nových Butovicích. Tváří prvního Safety weekendu se stal Sámer Issa, který odstartoval 19. září Volvo víkend a popřál účastníkům hezké zážitky s vozy Volvo a šťastný návrat.

Na začátku této ojedinělé akce byli osloveni cizinci žijící v České republice a jejich děti studující na zahraničních školách. Byla vyhlášena soutěž pro děti, starší děti měly napsat úvahu o tom, co pro ně znamená Volvo a malé děti dostaly úkol namalovat obrázek auta i s rodinou dítěte.

Na základě výsledků bylo vybráno 8 rodin, které vyjely se současnými modely Volva. Vybíralo se jen z velkých platforem vozů. Nechyběl samozřejmě ani model XC60, který měl hlubší význam, protože se s tímto vozidlem prováděl na této víkendové cestě test systému City Safety, s kterým toto vozidlo zastaví bez pomoci řidiče při rychlosti do 30km/h. Tímto vyjímečným systémem ochrany společnost Volvo tradičně významně přispívá k celosvětové bezpečnosti a šetří životní prostředí. Pro účastníky Safety Weekendu po dobu dvou dnů probíhal doprovodný program zaměřený na historii a okolí zámku Hluboká nad Vltavou. Testování City Safety proběhlo za účasti členů Volvo Klub ČR v Českých Budějovicích.

Tento úspěšný Safety Weekend otevírá další sérii víkendů, a to každý v jiném prostředí a ročním období, tak aby bylo možno předvést vozy Volvo a jejich bezpečnost v různých podmínkách provozu.

Bližší informace na http://www.autohase.cz

Kontakt:

Agentura Rusher, tel: 222939597

Služba České tiskové kanceláře Protext zveřejnila video dostupné ve Videobance ČTK zde:

Klíčová slova ČR-automoto-Auto Hase Volvo-PROTEXT

Auto-moto, doprava a stroje