Společnost AGCO Corporation (index NYSE:AGCO), Vaše zemědělská společnost, celosvětový distributor a výrobce zemědělských strojů, dnes oznámila, že byla časopisem Corporate Secretary Magazine nominována na udělení ceny za nejlepší systém řízení a správy společnosti a za nejlepší etický program pro rok 2009. Kromě toho časopis Corporate Secretary nominoval tajemnici firmy AGCO, Debru Kuperovou, na získání ceny pro nejlepší firemní tajemnici roku, kterou tento časopis uděluje.

“Společnost AGCO je jedničkou jak v oboru, ve kterém primárně působíme, tak v oblasti řízení a správy firmy a v oblasti etických programů,” řekl Martin Richenhagen, předseda představenstva, prezident a generální ředitel firmy AGCO. “Každý den, více než 15 000 zaměstnanců firmy AGCO pracuje na splnění společného cíle, kterým je odvádět kvalitní práci, etickým způsobem. Jsem velmi hrdý na snahu každého z našich zaměstnanců,” řekl Richenhagen.

Tato ocenění mohou získat firemní tajemníci, vedoucí pracovníci a správci firem registrovaných v USA. Kandidáti byli vybráni na základě jejich skvělých výkonů v oblasti řízení a správy firem v jejich společnosti. Vítězové budou zveřejněni 3. listopadu. O vítězi rozhodne porota časopisu Corporate Secretary Magazine a skupina špičkových odborníků z oblasti řízení a správy firem.

“Debra tvrdě pracuje na zvyšování povědomí o globálním způsobu řízení a správy firmy AGCO a také se podílí na vytváření etických programů firmy. V rámci své pracovní náplně zajišťuje, aby všichni zaměstnanci firmy AGCO na celém světě byli seznámeni s novými pravidly chování a postoje firmy AGCO,” řekl Richenhagen.

Debra Kuperová byla jmenována viceprezidentkou, hlavní poradkyní a firemní tajemnicí společnosti AGCO v květnu 2008. Stará se o veškeré právní a etické programy ve firmě a zajišťuje řešení sporů, komunikaci s úřady a řádné a včasné podávání příslušných hlášení.

Kromě toho, jako výraz uznání úspěchů společnosti AGCO v oblasti řízení a správy firmy, uvedl server AGENDA.com firmu AGCO ve svém článku z 12. října, jako jednu z mála firem, které dodržují poslední doporučení nedávné konference, a mají vytvořen speciální výbor pro plánování trvalého rozvoje firmy. Tento výbor firmy AGCO, který pracuje pod představenstvem společnosti hledá pro firmu neustále zkušené manažery, kteří firmě pomohou dosáhnout budoucích úspěchů.

O společnosti AGCO

Společnost AGCO, Vaše zemědělská společnost, (index NYSE: AGCO) byla založena v roce 1990 a nabízí kompletní sortiment traktorů, kombajnů, zařízení pro zpracování slámy, postřikovacích strojů, strojů pro zpracování a sklizeň krmiv, pluhů a zařízení pro obdělávání půdy, včetně doplňků a náhradních dílů. Své produkty firma AGCO prodává pod značkami Challenger®, Fendt®, Massey Fergusson® a Valtra®. Firma své výrobky prodává po celém světě, ve více než 140 zemích, prostřednictvím sítě více než 2 800 nezávislých prodejců a distributorů. Prostřednictvím své divize AGCO Finance firma nabízí financování svých produktů a služeb. Společnost AGCO sídlí ve městě Duluth, ve státě Georgia (USA). V roce 2008 dosáhly čisté tržby společnosti výše 8,4 miliardy dolarů. Více informací najdete na webových stránkách www.AGCOcorp.com.

Kontaktní informace

AGCO Corporation

Kontakt pro média:

Nancy Klentak, 770-232-8209

Manažer pro globální firemní komunikaci

Nancy.Klentak@AGCOcorp.com

nebo

Kontakt pro investory:

Greg Peterson, 770-232-8229

Ředitel pro vztahy s investory

Greg.Peterson@AGCOcorp.com

Zdroj: AGCO Corporation

Prohlédněte si tuto tiskovou zprávu online na:

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-zemědělství-stroje-firmy-AGCO

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Zemědělství, životní prostředí