ADVANCED ENERGY(R) PŘEDSTAVUJE EVROPSKOU VERZI MĚNIČE SOLARON(R) 500 KW * Díky 30letým zkušenostem ve zdokonalování řešení měničů energie, měniče Solaron(R) umožňují zákazníkům dosáhnout nižší náklady na výrobu energie (LCOE)

SpolečnostAdvanced Energy(R) Industries, Inc. (NasdaqGM: AEIS) dnes představila Solaron(R) 500E, evropský model vysoce efektivního, beztransformátorového měniče do fotovoltaických sítí. Při výkonu 500 kW, měnič Solaron 500E umožňuje evropským komerčním a užitkovým fotovoltaickým zařízením dosáhnout nejnižších nákladů na výrobu elektřiny (LCOE) v průmyslu zvýšením energetické výtěžnosti a snížením nákladů systému (BoS), nákladů na provoz a údržbu (O&M).

Díky rekordní 97,5% výkonnosti podle CEC (97,7 podle evropských měřítek), svému unikátnímu designu, robustnímu ovládání a patentované, počítačem řízené technologii, dosahuje měnič Solaron vyšší energetické výtěžnosti. Beztransformátorová konstrukce měniče Solaron nevyžaduje zvyšovací transformátor a je tak menší a lehčí než konkurenční výrobky. Navíc konstrukce měniče Solaron umožňuje mnohočetné zapojení měničů k jedinému transformátoru středního napětí, což snižuje počet transformátorů středního napětí, požadovaných pro daný systém. Měnič Solaron je v pouzdře IP45, které je svou konstrukcí vhodné pro venkovní prostory a eliminuje tak potřebu i náklady na další topné nebo chladicí systémy. Kvůli snížení nákladů na provoz a údržbu nabízí Advanced Energy nejdelší záruky v oboru, a to až 20 let, servisní plány SafeGuard(R) upravitelné zákazníkem.

"Po úspěšném předvedení výrobků Solaron na americkém trhu jsme rádi, že můžeme nabídnout stejně vysoce kvalitní a efektivní produkt svého druhu i na evropském trhu," řekl prezident a výkonný ředitel Advanced Energy Industries, Inc., Dr. Hans Betz. "Věříme, že naše produkty Solaron přinášejí nejefektivnější řešení měničů a umožňují našim zákazníkům dosahovat maximálního výkonu a minimálních nákladů u svých zařízení."

AE(R) PŘEDSTAVUJE EVROPSKOU VERZI MĚNIČE SOLARON

Ke zjištění více informací o rozšiřující řadě fotovoltaických měničů Solaron od Advanced Energy, navštivte www.aesolaron.com.

O společnosti Advanced Energy

Advanced Energy drží světové v inovaci zdrojů energie a řídících technologií pro stále rostoucí oblast thin-film technologie a solární energetiku. AE se především zaměřuje na solární síťové měniče, solární články, polovodiče, ploché panelové displeje, produkty na ukládání dat, architektonické a stavební sklo a další moderní využití.

Soubor řešení AE zahrnuje precizní a flexibilní soustavy zdrojů energie; spolehlivé řídicí systémy průtoku plynu a kapalin; přesné měřicí přístroje a komplexní, celosvětovou podporu. Díky vedoucí pozici v nabídce a technologiích, AE vytváří řešení změřená na maximalizaci výrobního procesu, zlepšení produktivity a snížení nákladů pro samotné zákazníky, včetně přímých dodavatelů (OEMs) a koncových uživatelů po celém světě.

AE funguje v oblastních centrech v Severní Americe, Asii a Evropě a nabízí celosvětový prodej a podporu s pomocí kanceláří, zástupců a distributorů. AE, založená v roce 1981, je veřejná obchodní společnost, obchodující na celosvětovém trhu Nasdaq pod značkou AEIS. Pro více informací navštivte www.advanced-energy.com.

Tato vydaná zpráva může obsahovat výhledová vyjádření zahrnující nepřesnosti a nejasnosti, což může v rozdílné výsledky oproti učiněným prohlášením. K získání těchto faktorů se, prosím, podívejte do zpráv SEC naší společnosti.

Advanced Energy(R) a Solaron(R) jsou ochrannými známkami společnosti Advanced Energy Industries, Inc.

KONTAKT:

Marna Shillman, Director, Global Marketing Communications

Advanced Energy Industries, Inc.

Tel.: +1-970-407-6280

E-mail: marna.shillman@aei.com

Klíčová slova USA-energie-průmysl-Advanced Energy Industries

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)