AARON GROUP expanduje do Hradce

AARON GROUP po deseti letech úspěšného podnikání a růstu pokročila k zásadnímu kroku při přeměně na velkou společnost založením pobočky v Hradci Králové. Projekt pobočky je podporován z fondu ICT a strategické služby Ministerstva průmyslu a obchodu.

V rámci projektu AARON GROUP vytvoří v Hradci Králové nový tým o 10 - 20 pracovnících, který bude plnohodnotnou částí firmy, připravený pro samostatné řešení úkolů. Vytvoření pobočky je pro AARON GROUP příležitost k dalšímu růstu i výzvou pro další zlepšování vlastní organizace práce. Pobočka zabezpečí rozvoj nové generace rezervačního systému Symphony Worldwide.

Vytvoření nové pobočky získalo podporu z fondu ICT a strategické služby, jehož realizaci zajišťuje společnost CzechInvest. V rámci tříletého projektu, ve kterém budou z fondu podporovány zejména mzdy pracovníků nového týmu, bude vytvořen samotný tým, který bude i po ukončení subvencovaného projektu dále vyvíjet systém Symphony Worldwide.

AARON GROUP je významný dodavatel systémů pro podnikání na Internetu poskytující systémy pro e-Business předním českým společnostem.

Symphony Worldwide je e-Commerce platforma pro rezervační a prodejní portály zaměřené na služby související s cestováním, zejména prodej letenek, ubytování, cestovní pojištění, pronájmy aut a dalšího vybavení. Symphony spolupracuje s globálními distribučními systémy i lokálními nabídkami a umožňuje poskytovat komplexní nabídku různých služeb. V současné době systém Symphony využívá přes 100 cestovních kanceláří v 11 zemích Evropy a v Česku má dominantní postavení mezi systémy poskytujícími on-line prodej letenek.

AARON GROUP

Fax: 224 93 77 52