ALVAO mezi nejlepšími řešeními Microsoft Awards 2009

Microsoft vyhlásil dne 8. 4. 2009 výsledky 11. ročníku soutěže Microsoft Awards. Toto ocenění každoročně uděluje svým nejlepším partnerům, kteří vyvíjí řešení a aplikace na platformě Microsoft a využívají nové technologie v řešeních pro své zákazníky. Odborná komise složená z expertů z jednotlivých oblastí a zástupců společnosti Microsoft letos vybírala z 56 přihlášených řešení. Hodnotícími kritérii byly především rozsah projektu, míra využití nových technologií a přínos pro zákazníka.

Společnost ALC získala v soutěži o nejlepší implementaci řešení pro zákazníky Microsoft Awards 2009 v oblasti Microsoft Technology Awards 2009 v České republice ocenění Finalist v kategorii „Nejlepší řešení pro správu a optimalizaci IT infrastruktury“ za úspěšnou implementaci systému ALVAO Asset Management, ALVAO Helpdesk a ALVAO Monitoring ve společnosti Česká rafinérská, a.s. největšího zpracovatele ropy a výrobce ropných produktů v České republice.

Václav Urbánek, vedoucí oddělení uživatelské podpory IT, Česká rafinérská, a.s., o dosažených přínosech nasazení systému ALVAO uvádí:

„V případě Helpdesku je jedním z hlavních přínosů tohoto řešení zkvalitnění poskytování technické podpory uživatelům. V případě Asset Managementu je to především efektivnější plánování nákupu a využití softwarových licencí a technického vybavení v organizaci.“

Odkazy:

Tisková zpráva společnosti Microsoft

Přehled vítězů a finalistů soutěže Microsoft Awards 2009

O firmě:

Společnost ALC vznikla v roce 1999. Od počátku své existence se ALC zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu servisních procesů. Stěžejní produkty společnosti tvoří informační systémy pro řízení zdrojů a služeb hlavně v odděleních správy informačních a komunikačních technologií ICT: ALVAO Asset Management, ALVAO Helpdesk a ALVAO Monitoring.

Tiskový kontakt:

Soňa Mošnerová