Pořadatelé firemních akcí oslovují zpěváka Briana Evanse * Takřka všichni považují Briana Evanse za vycházející hvězdu

(Fotografie: http://www.newscom.com/cgibin/prnh/20090511/LA14423)

Vystupoval v show Joan Riversové, na pořadech a akcích slavných osobností jako například Jay Leno, Dionne Warwicková a jako předzpěvák pro kapely Social Distortion a Better Than Ezra.

Byl všude, od Kanady po Itálii, od Amsterdamu po Indonésii a vystupoval pro celou řadu významných klientů, včetně firem jako například Microsoft či Bell Canada. Brian Evans, který v současné době nahrává své první velké CD, jehož producentem je Chris Walden, který byl nominován na cenu Grammy. Na tomto CD, kde si Brian Evans zazpívá duet s nikým menším než Kelly Osbournem, se tento zpěvák představuje jako nový nástupce Franka Sinatry a získává si stále větší popularitu díky skvělému a zvučnému hlasu.

"Brian vystupoval na více firemních akcích než na show v Harrah's," říká Andrew Biltz, který s Evansem pracuje. "Pořadatelé firemních akcí z celého světa se obrací na Briana, aby si ho rezervovali dokud mohou, protože dny, kdy je možné ho získat za tyto skvělé ceny, se zcela jistě krátí."

Evans, který je schopen vystupovat třeba sám, nebo i s celým velkým orchestrem, během práce na svém novém albu vystupoval v různých kasinech.

"Co je na tomto druhu hudby skvělé je naprostá nezávislost. Brian si přiveze své noty, zjedná si místní kapelu a výsledek je bezchybný. Narozdíl od jiných hvězd, si Evans nemusí vydržovat velký big band, protože tento druh hudby se snadno naučí hrát všichni místní muzikanti. Tento styl hudby je populární v každé zemi, a tak muzikanti, kteří tento styl dokáží zahrát jsou všude," říká Biltz.

Živé vystoupení Briana Evanse zpívajícího píseň "That's Life" v Harrah's najdete na http://www.youtube.com/watch?v=ihTEhXC9J3M. Evansovu verzu "My Way" si můžete poslechnout na http://www.youtube.com/watch?v=rT3gCab8AhU. Webové stránky zpěváka najdete na adrese www.brianevans.com a jeho MySpace profil na www.myspace.com/brianevansonline.

Příští vystoupení Briana Evanse se koná 16. května u příležitosti zahájení show Joan Riversové, v kasinu Harrah's v Lake Tahoe.

"Brian Evans je skvělou volbou pro firemní akce. Až si ho poslechnete, pochopíte proč," říká Biltz.

Zdroj: Andrew Biltz

Kontakt:

Andrew Biltz

Tel: +1-702-645-4620

E-mail: zabarro@aol.com

FOTOGRAFIE:

Klíčová slova USA-kultura-hudba-pop-Andrew Biltz

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)