Společnost AnyDATA Corporation, světová jednička ve vývoji a výrobě zařízení pro bezdrátovou komunikaci, představila na Světové konferenci o mobilních technologiích (3GSMA Mobile World Conference) sérii inteligentních telefonů podporujících 3G sítě pro provozovatele z celého světa. Inteligentní telefony od společnosti AnyDATA představují jedinečnou kombinaci moderního designu, vysoce kvalitních součástek a nejaktuálnějších bezdrátových technologií, to vše za dostupnou cenu pro nejširší trh.

Prvním komerčním inteligentním telefonem společnosti AnyDATA je model ASP-505A, který prodává společnost Skylink pod značkou provozovatele. Tento přístroj využívá operační systém Windows Mobile a technologii 450Mhz CDMA EVDO Rev A. Společnost Skylink je největší provozovatel standardu CDMA v Rusku a Společenství nezávislých států (CIS). Přístroj AnyDATA ASP-505A je dotykový s 2,8 palcovým LCD displejem vybavený funkcemi WiFi, GPS, Bluetooth a fotoaparátem. Model ASP-505C je komerčně dostupná verze s 800 MHz. Společnost AnyDATA pracuje na vývoji verze HSDPA tohoto dotykového telefonu s operačním systémem Windows Mobile 6.5.

Společnost AnyDATA prodává rovněž model ASP-210C, inteligentní telefon s klávesnicí QWERTY. Tento telefon je určen pro uživatele na perspektivních trzích, pro které je důležitá cena, ale přesto chtějí využívat elektronickou poštu a internet, stejně jako další aplikace založené na Windows Mobile 6.1. Telefon ASP-210C je nyní komerčně dostupný pro operátory sítí CDMA 1x 800 Mhz. Mezi další funkce tohoto přístroje patří 2,4 palcový LCD displej, Bluetooth, FM rádio a MP3 přehrávač.

Společnost AnyDATA rovněž představuje inteligentní telefon ASP-535D, který pracuje na frekvencích 800 a 1900 Mhz v sítích CDMA1X EV-DO Rev. A. Jako ostatní modely společnosti AnyDATA se vyznačuje tenkým stylovým designem a vestavěnou GPS pro aplikace v oblasti lokalizace. Uživatelské rozhraní bude založeno na operačním systému Windows Mobile 6.5, bude mít klávesnici QWERTY, Bluetooth a WiFi.

"V posledních letech jsme investovali značné prostředky do vývoje a výroby inteligentních telefonů, abychom uspokojili požadavky našich zákazníků z řad operátorů," řekl Dr. Soon B. Shin, generální ředitel společnosti AnyDATA. "Jsme velmi rádi, že můžeme představit sérii špičkových inteligentních telefonů s celou řadou aplikací na platformě Windows Mobile za cenu, která je přijatelná pro široký trh." Kromě inteligentních telefonů nabízí společnost AnyDATA modemy, stejně jako lokalizační GPS zařízení a služby, které přinášejí bezdrátovým operátorům rozvoj tržeb.

Další informace naleznete na internetové adrese http://www.anydata.com.

O společnosti AnyDATA Corporation

Společnost AnyDATA Corporation je světová jednička ve vývoji a výrobě zařízení pro bezdrátovou komunikaci, jako jsou lokalizační zařízení v reálném čase, modemy a inteligentní telefony. Společnost má certifikaci od více než 54 operátorů ze 43 zemí a distribuuje své produkty po celém světě prostřednictvím operátorů bezdrátových sítí a výrobců originálního příslušenství. V roce 2008 byla společnost AnyDATA zařazena organizací Deloitte Touche mezi 500 nejrychleji se rozvíjejících firem v Severní Americe. Společnost AnyDATA je rovněž zařazena na žebříčku Orange County, California Fast 50 společnosti Deloitte, jako jedna z nejrychleji se rozvíjejících společností v této oblasti.

Internetové stránky: http://www.anydata.com

ZDROJ: AnyDATA Corporation

KONTAKT:

Chuck Napier ze společnosti AnyDATA Corporation

Tel.: +1-770-360-9203

E-mail: chuck.napier@anydata.com

Klíčová slova USA-komunikace-internet-AnyDATA Corporation-firmy-PROTEXT

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

IT, telekomunikace