Nový hotel Holiday Inn bude otevřen na Letišti Praha

Dne 22.01.2009 bude na letišti Praha otevřen nový čtyřhvězdičkový hotel HOLIDAY INN PRAGUE AIRPORT. Vlastníkem a provozovatelem hotelu je společnost Acron Czech, s.r.o., která je již šestnáctým rokem aktivním a významným hráčem na pražském letišti.

Acron Czech, s.r.o. tímto završí nedávnou transformaci původního hotelu Tranzit, který byl otevřen veřejnosti v roce 2004 a vstoupí tak do mezinárodního řetězce IHG. "Věříme, že tak jako roste význam a úroveň ruzyňského letiště, měla by růst i nabídka kvalitního ubytování a souvisejících služeb v lokalitě," říká Marie Zelenková, jednatelka společnosti.

"Domníváme se, že naši současní i budoucí hosté ocení atraktivní a designové prostředí hotelu, stejně jako širokou nabídku konferenčních, stravovacích a dalších služeb za přijatelné ceny," doplňuje její slova ředitel hotelu, Ing. Košarko.

Nový hotel na ruzyňském letišti disponuje 75 pokoji s kapacitou 160 lůžek, několika konferenčními prostory a restaurací Six Continents. Klienti hotelu mohou i nadále využít tradičních a oblíbených služeb, jako jsou mimo jiné bezplatné vysokorychlostní internetové připojení, bezplatná přeprava v rámci letiště Praha, non-stop lobby bar a zdarma parkování. Ve spolupráci s dalším hotelem společnosti, hotelem Tranzit 2, který je situován v neveřejné části Terminálu 1, budou mít nyní všichni klienti, ať již se jedná o business hosty, korporátní klientelu, palubní personál, tranzitující pasažéry anebo standardní návštěvníky Prahy k dispozici veškerý servis na světové úrovni.

Další informace na http:// www.hipragueairport.com

Kontakt:

Daniel Ruboš

Holiday Inn Prague Airport

Marketing and Sales Manager

Tel: +420 236161710

e-mail: rubos@hipragueairport.com

ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici v databázi ČTK Protext - foto a na internetu na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-hotely-letectví-služby-AcronCzech-firmy-PROTEXT

Auto-moto, doprava a stroje