ARROW v Praze!

Protext-Arrow3

ARROW otevírá svůj 1. obchod v České republice! Kde ho najdete? Přece v Centru Arkády Pankrác na Praze 4.

Značka Arrow je jedna z nejstarších amerických lifestylových značek, založená v New Yorku ve čtvrti Troy v roce 1851. Jde o značku s bohatou tradicí, vysoké kvality, zaměřenou na pánskou módu. Hlavní důraz je kladen na kvalitu a střih oblečení s ohledem na pohodlnost, přepychovost a krásný vzhled.

Značka ARROW je autentická, originální, nekomplikovaná a opravdová.

Ale těm, kteří znají značku jen pro její klasické košile, musíme osvěžit informace. Rejstřík značky byl rozšířen a již zahrnuje 3 kolekce: premium, classics a jeans. Tyto kolekce mohou být krásně kombinovány, takže vždy můžete vypadat skvěle - v kterémkoliv čase, ve dne i v noci. 24 hodin denně, 7 dní v týdnu: v oblečení Arrow budete vypadat "in".

ARROW s touto rozsáhlou mezinárodní kolekcí dobývá Evropu. Počet míst prodávajících celou kolekci je na rapidním vzestupu. První obchody Arrow v Evropě byly otevřeny na jaře roku 2008 ve Finsku a Švédsku a letos na podzim uvidíme otevření dalších prodejen v Německu, Rakousku, České republice, Slovinsku, Chorvatsku, Holandsku a Belgii. Společnost předpokládá, že během 3 let bude v Evropě na 50 obchodů značky Arrow. Společnost také plánuje pokračovat v expanzi počtu svých tzv. store-in-store obchodů značky Arrow.

Licenci pro prodej značky ARROW v České republice získala firma AQUARIUS s.r.o., zastoupená jednatelem společnosti, panem Miroslavem Gajduškem.

Nový obchod ARROW byl designován podle inovativního konceptu "přehlídkové molo", který vede zákazníky po obchodě podélně, prostřední uličkou. Ulička provází zákazníky podél různých "linií" oblečení a podél všech tří kolekcí.

Růst značky Arrow hraje důležitou roli v korporátní strategii evropské společnosti Secon Group, lídra v oblasti módy a doplňků, která kromě značky Arrow zastupuje též značky Turnover, Creenstone a Another. Společnost, která drží práva na "menswearovou" značku Arrow v Evropě, investuje hlavně do svých prodejních, maloobchodních a velkoobchodních aktivit bez toho, aniž by ztrácela místo na svém domácím trhu nebo svou vášeň k módě.

Kontakt:

AQUARIUS s.r.o.