Ascom Wireless Solutions představí novou generaci produktů pro standard IP-DECT

Rozšířené funkce a nové možnosti licencování v kombinaci s novým designem nabídnou uživatelům a administrátorům novou úroveň provozních výkonů.

Společnost Ascom Wireless Solutions dnes oznámila, že představí novou generaci produktů pro IP-DECT (mezinárodní standard pro bezdrátový přenos hlasu a dat v pásmu 1900 MHz), které by měly být využívány v klíčových obchodních segmentech, jako jsou například nemocnice, průmysl, kanceláře, maloobchod a zabezpečení domácností.

(Fotografie: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20081104/326678)

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20080325/297903)

"Nová generace telefonů DECT společnosti Ascom nabízí více možností licencování profesionálních funkcí, které by měly uspokojit různé požadavky zákazníků. Jedná se o nejvýznamnější premiéru našich produktů v tomto roce," řekl Dennis Andersson, viceprezident marketingu a produktů. Andersson pokračuje slovy: "Tyto telefony posílí naši pozici jedničky na trhu s produkty pro standard DECT, zejména v rámci rychle se rozrůstající oblasti IP technologií, založených na tamto standardu. Nová řada produktů usnadní našim zákazníkům přidávat více funkcí podle toho, jak se každý den mění nebo stoupá poptávka. Jsme schopni nabízet kompletní portfolio produktů, od základních modelů po pokročilé handsety, včetně verzí ATEX v kombinaci s profesionálním zpracováním zpráv."

S novou generací DECT přístrojů d41 a d62 společnost Ascom představí novou centralizovanou platformu řízení, která umožňuje vzdálenou administraci ("Over The Air administration") a aktualizaci softwaru. Využívá rovněž dynamické energetické výstupy, čímž snižuje spotřebu energie až o 80 procent. Tyto přednosti spolu s dalšími výhodami, které plynou z nových možností licencování, podporují názor společnosti Ascom, že tyto dva modely jsou ideální pro mnoho moderních pracovišť.

"Model Ascom d41 je vyvinut s ohledem na uživatele v maloobchodní a kancelářské sféře, a má takové vlastnosti a funkce, které se hodí skvěle právě pro tento segment trhu," vysvětluje Niclas Hamp, manažer produktů. Hamp pokračuje slovy: "Přístroj je nabízen v základní nebo pokročilé licenci, přičemž největší rozdíl je v tom, že pokročilá verze využívá naši nejnovější centralizovanou platformu řízení."

Model d62 je nabízen s několika různými licencemi, od vynikajícího telefonu (Talker) po pokročilý osobní alarm a přístroj s profesionálním zpracováním zpráv (Protector). To umožní našim zákazníkům rozvíjet jejich vnitřní komunikační systémy současně s jejich požadavky. Hamp řekl: "Věříme, že flexibilita, kterou nabízíme, představuje atraktivní nabídku, pokud jde o podmínky používání, údržbu, správu a lepší efektivitu nákladů. Kromě toho nabízíme další druhy licencí a funkcí pro prostředí, kde je velice důležitým faktorem bezpečnost, zdraví a zabezpečení; představují rovněž rozdíl mezi drobným výskytem a závažnou událostí."

Více se dozvíte na http://www.ascom.com.

Fotografie: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20081104/326678 a http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20080325/297903

Zdroj: Ascom Wireless Solutions

Pokud chcete získat další informace, kontaktujte, prosím:

Niclas Hamp

Manažer produktů

Ascom Wireless Solutions

Tel.: +46-31-559319

Klíčová slova Švédsko-komunikace-počítače-trh-Ascom Wireless Solutions-firmy-PROTEXT

Evropa, EU, NATO (es)

IT, telekomunikace