Unikátní nový časopis Fresh UNIKÁTNÍ NOVÝ ČASOPIS FRESH

FRESH je nový moderní časopis - měsíčník pro všechny české dospívající a dospělé studenty angličtiny. Časopis je vhodný pro práci na středních školách, vyšších odborných školách, soukromých jazykových školách i jako časopis určený široké veřejnosti, pro všechny zájemce o angličtinu. Stále rubriky obsahují například recenze učebnic, slovníků a jazykových multimédií, jazykový kurz angličtiny na pokračování, komiks, stránky věnované anglickým předložkám, frázovým slovesům či idiomům, dále stránky o cestování, filmu, hudbě, dějinách, vědě, památkách, zdraví, bydlení, vaření...více než 50 rubrik nabízí plno zajímavého čtení pro všechny.

Vedle anglických textů s výkladovým slovníčkem přinášíme české stránky se soutěží o učebnici roku, olympiádu pro studenty angličtiny, SMS soutěže a celou řadu rad a tipů pro všechny, kdo se angličtinu učí. Pro školy a učitele úkolové listy a doplňková cvičení na webových stránkách časopisu. Časopis je celobarevný, formátem podobný oblíbenému časopisu PREMIERE (mini vydání) a za velice příznivou cenu!

Jedno číslo stojí jen 39,- Kč. Při ročním předplatném od nás obdržíte 2 čísla ZDARMA. Cena ročního předplatného je 390,- Kč a prvních 1500 předplatitelů získá zdarma audio CD Anglické poslechy efektivně v ceně 289,- Kč! Poštovné je také zdarma.

FRESH - časopis, který Vám rozváže jazyk!

Kontakt:

ENTER - redakce FRESH

Vodičkova 28

110 00 Praha 1

tel: 224235845

www.iENTER.cz

fresh@ienter.cz

Keywords ČR-školy-média-Enter-PROTEXT

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Category
Media, society and lifestyle
Science, education and school system

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free

Important notice:
Subscribers please note that material bearing the label "PROTEXT" is not part of CTK's news service and is not to be published under the "CTK" label. Protext is a commercial service providing distribution of press releases from clients, who are identified in the text of Protext reports and who bear full responsibility for their contents.