Dejvické bistro projekty spouští firemní catering. Chtějí zlepšit atmosféru na poradách

Tři známé podniky z pražských Dejvic – Café Záhorský, tapas bar Špek a víno a farmářský obchod Marama – spouštějí novou cateringovou službu postavenou na kvalitních surovinách a moderním pojetí občerstvení. Nabídka staví na domácích koláčích, originálních tapas a lehkých chuťovkách z lokálních ingrediencí – ideálních pro firemní snídaně, interní porady i neformální obchodní setkání.

Za službou Dejvice catering stojí trojice sesterských podniků, které dlouhodobě formují dejvickou gastronomickou scénu.

„V naší nové cateringové službě si zakládáme na stejných hodnotách jako v našich kamenných podnicích. Tedy na čerstvosti, sezónnosti a lokálním původu surovin. Nechceme šokovat extravagancí, ale přirozeně nabídnout něco jiného než obligátní bagety a tousty. Trendy a chutné tapas inspirované tradicemi střední Evropy jsou skvělou alternativou okoukaných chlebíčků,“ říká kavárník Matěj Záhorský, spoluzakladatel Dejvice cateringu.

Nabídka Dejvice cateringu je ideální například na firemní snídaně, kdy lze nakombinovat osvědčené snídaňové chody od Záhorského s domácími koláči a tapas s různými druhy pomazánek, halloumi nebo lososem.

„Firemní catering je často vnímán jen jako povinnost, která má rychle zasytit. Ale naše zkušenost ukazuje, že dobré občerstvení dramaticky mění atmosféru. Komunikace s obchodními partnery je otevřenější, interní porady kreativnější. Hezky připravené občerstvení dokáže odbourat formálnost a vytvořit prostor, kde se lidé cítí dobře a ochotněji spolupracují,“ vysvětluje Rostislav Starý z komunikační agentury Konektor, která se zmíněnými dejvickými podniky pravidelně spolupracuje.

Více než klasické chlebíčky

Dejvice catering přináší jiný přístup – menu je sestavené z čerstvých a sezónních surovin od léty ověřených dodavatelů a kombinuje tradiční i moderní prvky. V nabídce nechybí kanapky, jednohubky a chlebíčky ve stylu středoevropské kuchyně, ale ani autorské tapas s halloumi a rybami nebo snídaňově vaječné variance. Charakteristickým rysem podniku je pak neotřelý rakousko-uherský tón postavený na uzeninách či nakládané zelenině.

Catering je navržen tak, aby byl praktický a přehledný – jídlo je snadno servírovatelné i v kancelářských podmínkách a porce se dají dobře škálovat podle počtu účastníků.

„Naše jídlo není kulisa. Věříme, že chuť a atmosféra jdou ruku v ruce s tím, jak spolu lidé mluví, spolupracují a rozhodují. Chceme být součástí kultury dobrých schůzek,“ uzavírá Záhorský.

 

Více na www.dejvice-catering.cz.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Keywords ČR-gastro-potraviny-trh-Dejvické bistro

Region
Prague, Central Bohemia region and Czech Republic

Category
Media, society and lifestyle
Business, marketing
Food, gastronomy

RECEIVING PRESS RELEASES
Subscribe for free

Important notice:
Subscribers please note that material bearing the label "PROTEXT" is not part of CTK's news service and is not to be published under the "CTK" label. Protext is a commercial service providing distribution of press releases from clients, who are identified in the text of Protext reports and who bear full responsibility for their contents.