PROTEXT VIDEO: Webinář k problematice domácího násilí...

ČTK bude v pátek 9. dubna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat webinář Nadace Vodafone věnovaný domácímu násilí, jeho prevenci a pomoci jeho obětem. Hostem webináře bude zakladatelka a ředitelka organizace Centrum LOCIKA Petra Wünschová, která více než 15 let pracovala s dětmi traumatizovanými domácím násilím. Přímý přenos začne ve 13:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/oOLR5fbsolI" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Klíčová slova ČR-rodina-kriminalita-děti-Praha-09.04-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Média, společnost a životní styl