PROTEXT VIDEO: Diskuse s lídry oboru HoReCA...

ČTK bude ve čtvrtek 14. ledna v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line diskusi s lídry oboru HoReCA (hotely, restaurace, kavárny) a se zástupci vlády na téma budoucnosti oboru v souvislosti s pandemií covid-19. Zúčastní se bývalý ministr zdravotnictví Roman Prymula, prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek, garant projektu Moje restaurace za Asociaci malých a středních podniků a živnostníků ČR Luboš Kastner, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR Tomáš Prouza a šéfkuchař, majitel Perfect Canteen Filip Sajler, ministryně financí Alena Schillerová, ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy Karel Havlíček. Přímý přenos začne v 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/p2wjgM0Gqs0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

PROTEXT

Klíčová slova ČR-restaurace-hotely-vláda-koronavirus-Praha-14.1.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Služby, cestovní ruch