Novinka v portfoliu Simply You Pharmaceuticals se známou tváří

Tváří lékárenské kosmetiky PLANTHÉ Laboratories v Česku bude Eva Burešová

Simply You Pharmaceuticals a.s., přední farmaceutická společnost se zaměřením na kvalitní doplňky stravy a farmakosmetiku, přidává do svého portfolia exkluzivní novinku - prémiovou řadu lékárenské kosmetiky PLANTHÉ Laboratories.

Tváří kosmetiky PLANTHÉ Laboratories pro Českou republiku je populární herečka a zpěvačka Eva Burešová.

"Je nám ctí, že právě Eva je tváří naší nové lékárenské kosmetiky PLANTHÉ Laboratories. Jedinečnost našich přípravků spočívá v jejich originalitě - konkrétně v kombinaci rostlinných olejů farmaceutické kvality s přírodními klinicky ověřenými účinnými látkami pro krásnou a zdravou pleť. I Eva je díky svým kvalitám jedinečnou uměleckou osobností. Nejenže je talentovanou herečkou, ale navíc krásně zpívá a skvěle vypadá. PLANTHÉ a Eva k sobě dokonale ladí. Věříme, že i přípravky PLANTHÉ Laboratories budou díky své originalitě a kvalitám stejně populární jako je právě Eva Burešová," okomentoval nově navázanou spolupráci marketingový manažer Ing. David Smotlacha.

Kontakt:

Kateřina Kriegischová

e-mail: Katerina.Kriegischova@simply-you.eu

www.simply-you.eu

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-kosmetika-farmacie-lidé-firmy-Simply You Pharmaceuticals

Média, společnost a životní styl
Chemický a farmaceutický průmysl