Čtyřlístek tvoří se svými omalovánkami český rekord

Po dobu letních olympijských her barvíme u Čtyřlístku největší omalovánky v ČR.

V olympijském parku Rio-Lipno, který je otevřen po dobu letních olympijských her v Riu, jsou ve stanu Čtyřlístku připraveny omalovánky. Do jejich vybarvení se mohou zapojit děti i dospělí. Chceme vytvořit rekord a dosáhnout délky 150 m omalovánek. Každý malíř se počítá! K rekordu totiž pomůže i co největší počet účastníků.

Aktuální rekord v počtu malířů (584) jsme již překonali! Celkem se zapojilo 1 981 dětí i dospělých, včetně sportovců krasobruslaře Tomáše Vernera, skikrosaře Tomáše Krause nebo vícebojaře Štěpána Janáčka.

Ve středu 17. 8. pak omalovánky slavnostně pokřtíme, a to za účasti Jaroslava Němečka - výtvarníka Čtyřlístku, který kreslí Pinďu, Bobíka, Fifinku a Myšpulína již 47 let. Chybět nebudou ani živí hrdinové příběhů Čtyřlístku, ani sportovec z řad ambasadorů Sazka Olympijského víceboje, který je projektem Českého olympijského výboru.

Více info ke Čtyřlístku: https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cty%C5%99l%C3%ADstek_%28komiks%29

Fotografie: archiv Čtyřlístek

Kontakt:

Tereza Čeňková

obchod@ctyrlistek.cz nebo tel.: 607 081 485

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-zábava-výtvarné-olympijské-rekordy-Čtyřlístek

Média, společnost a životní styl