Vyberte si vhodnou matraci na základě počítačového měření

Praha 14. listopadu 2018 (PROTEXT)

Při výběru matrace se neřiďte mýty a domněnkami. Pokud kupujete novou matraci, zajděte si na měření vhodnosti dekou X-SENSOR.

Firma Materasso zve všechny zájemce, kteří právě vybírají vhodnou matraci, na měření pomocí deky X-SENSOR. V této speciální dece se nachází 2440 senzorů, ze kterých plynou informace o přenosu tlaku uživatele přímo do počítače. Na obrazovce se pak objeví přehledná mapa, ze které lze přesně vyčíst ideální matraci.

Podívejte se, kam se můžete na měření vhodnosti matrace vydat.

Tento přístroj pomůže vybrat matraci na míru. Ráno budete vstávat bez bolesti zad a budete se cítit odpočinutí.

Na čem záleží při výběru matrace?

Faktorů, které jsou rozhodující pro správný výběr matrace, je mnoho. Záleží na tělesné hmotnosti člověka, na poloze, ve které spí, i na jeho zdravotním stavu. Je důležité při výběru matrace zohlednit problémy se zády nebo s nespavostí. Také neplatí, že celý život bychom měli mít stejnou matraci. Potřeby člověka se s přibývajícím věkem mění.

Kontaktní údaje:

Materasso Slovakia

Oravské Veselé 612, 029 62

Email: materasso@materasso.sk

Klíčová slova ČR-Slovensko-textil-průmysl-trh-firmy-Materasso Slovakia

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl
Obchod, marketing