PROTEXT Video

Popis služby

PROTEXT Video je přímý přenos z vaší tiskové konference, veřejného prohlášení, představení nového produktu, akce s partnery apod. Kameramana můžete mít svého, nebo ho zajistíme my. Přímý přenos běží v reálném čase na zpravodajském serveru ČeskéNoviny.cz a Facebooku ČTK PROTEXT.

Videostream je součástí zpravodajského servisu ČTK. To znamená, že ho vidí přibližně 900 novinářů, zástupců firem a státních institucí. Před natáčením nejprve vydáme upoutávku v plánech ČTK včetně embed kódu, který je možné vložit na webovou stránku. Po ukončení vysílání video zůstává dále dostupné ve Videobance ČTK. Potenciálně tedy násobíte možnost zásahu v celostátních médiích. Zároveň šetříte čas a náklady jak pořadatelům tiskové konference, tak médiím.

Záznam zůstává také na zpravodajském webu ČTK ČeskéNoviny.cz a Facebooku ČTK PROTEXT. Díky zpravodajským agregátorům se tak video dostane i k dalším divákům v průběhu času.

Popis služby ke stažení v PDF

Více informací získate na:

Česká tisková kancelář
oddělení Protext
Opletalova 5

e-mail: protext@ctk.cz

Podmínky služby

Službou Videostream ČTK mohou být zveřejněna videa komerčního i nekomerčního charakteru. ČTK si vyhrazuje právo ukončit živý přenos v případě, že by jeho obsah byl v rozporu se zákonem, dobrými mravy nebo poškozoval jméno agentury. Za obsah videa odpovídá objednavatel.

Proč si objednat živý videopřenos

Otevře vám dveře do redakcí českých i zahraničních médií

Zásahnete odbornou veřejnost

Zasáhnete širokou veřejnost – vaše video uvidí v přímém přenosu (a ze záznamu) čtenáři zpravodajského serveru ČTK Českenoviny.cz a volitelně také webů iDNES.cz, TN.cz a Info.cz

Videopřenosy zajišťuje

Klient – poskytne ČTK kód videosignálu, který ČTK dále distribuuje

ČTK - zajistíme vlastního kameramana - o způsobu technického zajištění přenosu klienty informujeme v předstihu. Zašleme embed kódy, díky kterým si můžete umístit přenos na svůj web. Některé weby, například Seznam, iDnes či Blesk, dostávají přenosy přímo přes RTMP server.

Garantujeme, že přímý videopřenos odvysíláme na našem zpravodajském webu Českenoviny.cz a na facebookové stránce Protext ČTK. Po dohodě s klientem vysíláme přenos i na jeho webové nebo facebookové stránce, násobí se tím zásah.

Ceník

1. Pokud má klient vlastního kameramana + signál a ČTK zajišťuje distribuci - 5000 Kč

2. ČTK zajišťuje štáb + distribuci - 15.000 Kč

3. ČTK zajišťuje štáb + distribuci + služby Protext.cz - 25.000 Kč