PREMIÉRA KLINIKY NORDIC WALKING v České republice, v sobotu 26.11. 2011

Praha 23. listopadu (PROTEXT)

Zveme všechny zájemce o Severskou chůzi v originální finské podobě na PREMIÉRU "kliniky" Nordic walking u nás.

Jde o první akci tohoto druhu pořádané zakladatelem Severské chůze v České republice, Mgr. Miroslvem Mirou a jeho týmem odborníků (na místě bude fyzioterapeut - pro zdravotní pohled, kondiční trenér - z hlediska tréninku a další instruktoři, kteří ovládají pravou a správnou techniku Nordic Walking), kteří Vám budou k dispozici ZDARMA.

Akce je inspirována zakladateli Nordic walking ve Finsku, kde měla velký ohlas, jmenovitě zakladatelkou Sirpou Arvonen.

Informace k akci najdete na webových stránkách http://www.severskachuze.cz. PŘESNÝ ODKAZ AKCE ZDE: http://severskachuze.cz/wiki/doku.php/akce/bazarek

Za tým pořadatelů, Miroslav Mira

PS: Budeme "bořit mýty" o Nordic walking v ČR! Můžete se sami přesvědčit, že jde o dynamický pohyb, sport, který je hlavně pro aktivní lidi, sportovce, kteří se chtějí hýbat venku a ne pro "staré"!

Mgr. Miroslav Mira

Jednatel společnosti / Managing director & CEO (Chief executive officer)

NORDIC SPORTS s.r.o.

Adresa: Dusíkova 5/824, Brno 638 00