Ušetřete nemalou částku za ubytování při své dovolené do Chorvatska!

Praha 9. dubna (PROTEXT)

Pokud chcete ušetřit za ubytování v Chorvatsku, ale zároveň nechcete vyzkoušet nepohodlné bydlení ve stanu v kempu, zvolte ubytování v soukromých apartmánech. Největší katalog apartmánů v Chorvatsku naleznete na http://www.ubytovanivchorvatsku.cz.

Od ostatních katalogů se liší především v tom, že ubytování v apartmánech si sjednáváte přímo s majiteli objektů a právě tehdy ušetříte nemalou finanční částku. Nemusíte totiž platit provizi cestovním kancelářím ani prostředníka. Velice jednoduše si vyberete ten pravý objekt přímo pro vás. Katalog má totiž výborné vyhledávání, kdy můžete vybírat apartmány podle zadaných kritérií. Mezi ně patří region, ve kterém se má apartmán nacházet, počet osob, kteří mohou apartmán obývat, vzdálenost apartmánu od moře a cena za lůžko. Po zadání všech kritérií vám katalog nalezne všechny odpovídající objekty a pak už záleží jen na vás, který se vám zalíbí. U každého apartmánu jsou samozřejmě k dispozici fotografie a u některých dokonce videoprezentace, která vám umožní realistický pohled na objekt, ve kterém budete po dobu své dovolené ubytovaní. Po té, co si vyberete apartmán, který by vám nejvíce vyhovoval, pošlete prostřednictvím připojeného formuláře přímý dotaz na majitele objektu. Zde zadáte počet dospělých osob a dětí, datum příjezdu a datum odjezdu, vaše jméno, příjmení, telefon a e-mail, na který dostanete odpověď. Většinu dotazů je možno psát v češtině, případně v angličtině. Katalog Ubytování v Chorvatsku vám navíc nabízí bezplatné přeložení všech e-mailů v případě, že budete mít jakékoliv potíže s komunikací.

Na webových stránkách také naleznete spoustu informací o Chorvatsku i o jeho jednotlivých regionech a určitě se vám budou hodit i další užitečné informace, jako jsou například aktuální informace o počasí, o chorvatské měně, dokladech potřebných k cestě, ceny pohonných hmot, některých potravin a mnoho dalších informací.

Pokud se tedy chystáte strávit vaši dovolenou v Chorvatsku, určitě se vám vyplatí navštívit webové stránky http://www.ubytovanivchorvatsku.cz

Kontaktní informace:

Debant s.r.o.

provozovatel webových stránek Ubytovanivchorvatsku.cz

E-mail: info@uvch.cz

Web: http://www.ubytovanivchorvatsku.cz

ČTK ke zprávě vydává fotografii, která je k dispozici na internetu na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-Chorvatsko-turistika-internet-firmy-Debant

Služby, cestovní ruch