McDonald's otevírá novou restauraci na Zličíně

1. září 1999 bude otevřena u vjezdu do areálu Shopping Parku Praha na Zličíně nová restaurace McDonald's. Přímo u restaurace McDonald's "Zličín" bude k dispozici 20 parkovacích míst. V bezprostřední blízkosti restaurace se nacházejí rozsáhlá parkoviště Shopping Parku Praha.

Restaurace McDonald's na Zličíně je typu Drive Thru (obsluha z okénka restaurace přímo do auta). Pro zákazníky bude uvnitř restaurace k dispozici 67 míst k sezení, 6 barových sezení a dětský koutek pro pořádání narozeninových oslav s 10 místy. Na venkovní terase bude 35 míst a velký dětský hrací koutek (playland).

Jedná se o restauraci McDonald's s dosud největší plochou sadových úprav (4800 m2). U restaurace bude malé jezírko, množství okrasných stromů a keřů, dřevěné prolézačky pro děti a lavičky k příjemnému posezení.

Interiér připraví zákazníkům zajímavý zážitek. Při ztvárňování interiéru byl použit upravený rakouský vzor s názvem "modern". Na projektu této restaurace se podílel stejný tým projektantů (LZ atelier s. r. o. a Ing. arch. David Marek), jako na projektu restaurace McDonald's v nákupním centru Černý Most. Tento projekt získal ocenění "Nejlepší interiér roku 1997" v rámci společnosti McDonald's celé Evropy.

Celý prostor restaurace bude plně klimatizován, toalety splňují nejvyšší standard a bezbariérové řešení umožňuje vstup i handicapovaným občanům. Maminky mohou své nejmenší pohodlně přebalit na speciálním pultu.

Restaurace zahájí svůj provoz pro veřejnost 1. září 1999 a bude otevřena 365 dní v roce od 08:00 do 22:00 hodin.

Promyšlený logistický systém umožňuje nezatěžovat okolí restaurace četnými dodávkami zboží. Restaurace bude zásobována 2x týdně jedním truckem z centrálního distribučního skladu na Kladně a 2x se uskuteční dodávka žemlí malou Avií.

V restauraci bude zaměstnáno 20 pracovníků na plný úvazek a 40 zaměstnanců na částečný úvazek.

Restaurace má vypracován a schválen kompetentními úřady svůj vlastní program odpadového hospodářství. V zázemí restaurace je vybudován prostor pro třídění odpadu.

Restaurace McDonald's bude sloužit zejména zákazníkům obchodního domu IKEA a hypermarketu TESCO a dalších prodejen umístěných v prostoru Shopping Parku Praha.

U příležitosti otevření této 51. restaurace McDonald's v České republice se uskuteční fotbalová autogramiáda hráčů SK Slavia Praha. Podepisovat se budou Lukáš a Tomáš Doškovi. Autogramiáda se koná ve čtvrtek dne 2. září 1999 od 14:00 v prostorách restaurace McDonald's v Shopping Parku Praha na Zličíně.

McDonald's Zličín se těší na Vaši návštěvu!

Více informací poskytne: Drahomíra Jiráková, tisková mluvčí McDonald's, tel.: (02) 22007350, fax: (02) 22007110.

Klíčová slova PROTEXT-McDonald's

Potraviny, gastronomie