Fúze znamená brzkou oslavu svátků/Antique Networking a Sloan's Auction Galleries fúzují

Na zvláštní valné hromadě akcionáři hlasovali pro fúzi společnosti Antique Networking, Inc. (www.antiqnet.com) předního internetového prodejce starožitností a sběratelských předmětů, a společnosti Sloan's Auction Galleries, Ltd. Oznámila to Kathy Kamnikarová, prezidentka společnosti Antique Networking, Inc., jménem nového představenstva. "Měli jsme několik nabídek od společností online i offline, ale rozhodli jsme se sloučit se Sloan's, protože cítí stejně jako my - Internet hraje obrovskou roli v proměně odvětví starožitností," uvedla Kamnikarová. Sloan's je druhá nejstarší a šestá největší americká společnost zabývající se dražbami umění a starožitností se sídlem ve Washingtonu D.C. Sloan's, založená v roce 1853, také od roku 1997 provozuje aukční galerii v Miami.

V roce, kdy aukce online kvetou, tato fúze umožní oběma společnostem sloučit své silné stránky, inventář, profesionální znalosti a technologie pro rozšíření příležitostí pro sběratele, obchodníky a další odborní pracovníky v oblasti starožitností a sběratelských předmětů.

Antique Networking, Inc. a Sloan's Auction Galleries budou pokračovat ve své činnosti jako obvykle, přičemž ke svému mixu služeb - funkcím online aukcí připojí třetí rozměr prostřednictvím Sloansauction.com. "Technologie společnosti Antique Networking bude základním kamenem pro náš úspěšný onlineový obchod," uvedla Deborah Seidelová, prezidentka společnosti Sloan's Auction Galleries. "Jsme potěšeni, že jsme našli takového vynikajícího, zkušeného a kreativního partnera pro tento obchod, který znamená začátek nové éry pro Sloan's," dodala Seidelová.

Tato fúze představuje synergii dvou žen prezidentek, které mají za sebou velké úspěchy v oblasti starožitností a sběratelských předmětů. Předtím než nastoupila ke joining Sloan's byla Seidelová starší viceprezidentkou společnosti Phillips Son & Neale Auctions Limited, která je po Sotheby's a Christie's třetí největší mezinárodní aukční firmou. Za doby působení Seidelové u Phillips stouply tržby z aukcí za dva roky ze zhruba pěti miliónů na 20 miliónů dolarů. Kathy Kamnikarová, zakladatelka, zůstává prezidentkou společnosti Antique Networking, Inc. Za necelých pět let přivedla Kamnikarová začínající společnost v oblasti obchodování na Internetu do postavení, kdy má kanceláře a partnerské vztahy v Británii, Francii, Itálii, Španělsku a Německu a je uznávanou jedničkou v internetovém obchodu se starožitnostmi a sběratelskými předměty. Společnost má 5000 zástupců v 10 zemích s desetitisíci položek, které jsou denně nabízeny k prodeji.

Další informace najdete na webové stránce společnosti Antique Networking na adrese www.antiqnet.com .

ots Original Text Service: Antique Networking, Inc

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Kathy Kamnikar, Antique Networking, Inc., 614-481- 5750

Webová stránka: http://www.antiqnet.com