HartRe rozšiřuje operace v Evropě

Společnost HartRe Company LLC, zajišťovna v rámci skupiny The Hartford Financial Services Group a jeden z největších poskytovatelů zajišťovacích služeb v USA, oznámila několikabodové rozšíření svých evropských operací při uplatňování své růstové strategie v celé Evropě.

Francois Lanoote byl jmenován generálním ředitelem nové dceřiné společnosti se sídlem v Paříži. Nová pobočka bude sloužit zajišťovacím potřebám na francouzském trhu a bude pokrývat Francii, Lucembursko a Belgii. Marco Ghio právě vstoupil do HartRe jako generální ředitel její nové dceřiné společnosti se sídlem v Miláně, která bude fungovat na italském trhu. Obě pobočky budou otevřeny v tomto létě.

Kromě toho John A. Miklus, starší viceprezident divize Marine přejde letos na podzim do Londýna a bude řídit celosvětové operace týkající se námořní činnosti.

"Tyto akce posílí úsilí naší společnosti poskytovat zajištění na evropském kontinentu a zejména zvýšit naše schopnosti poskytovat služby ve Francii a Itálii," uvedl Dennis Zettervall, generální ředitel (CEO) společnosti HartRe. "Pobočky v Paříži a Miláně doplní už existující evropské kanceláře v Londýně, Mnichově a Madridu."

Zettervall dodal, že Londýn je považován za přední centrum pojišťovnictví a zajišťovacích činností a dává HartRe nejlepší příležitost rozšířit její portfolio námořního zajištění. "Až bude John Miklus sídlit v Londýně, HartRe bude moci těsněji spolupracovat s agenty a s rozšiřující se sítí kanceláří v Evropě s cílem poskytovat námořní zajišťovací služby novým a stávajícím zákazníkům.

Lanoote, kterému je 49, nastupuje k HartRe po 18 letech strávených u Aon LeBlanc de Nicolay, kde naposled byl ve funkci staršího manažera v Paříži.

Ghio, ve věku 38, byl devět let zaměstnán u ERC Frankona Ruckversicherungs v Turíně a naposled byl ve funkci manažera marketingu a neživotního pojištění.

Miklus nastoupil do HartRe v roce 1983 v jejím ústředí v Hartfordu a byl od roku 1992 odpovědný za námořní zajištění. Po přesídlení z Hartfordu bude v Londýně podřízen výkonnému řediteli Nicholasi Newman-Youngovi.

HartRe, zajišťovací jednotka společnosti The Hartford Financial Services Group, Inc., se sídlem v USA je jedna z 10 největších společností poskytujících pojištění majetku a proti úrazům ve Spojených státech a poskytuje služby v oblasti například námořnictví, zástav, automobilů, majetku, úrazů, a další speciální služby. Mezinárodní aktivity HartRe slouží zákazníkům ve více než 25 zemích prostřednictvím poboček v Evropě a v Hartfordu, Hongkongu, Tchaj-peji a v Torontu. Skupina The Hartford Financial Services Group, Inc. (NYSE: HIG) je jednou z největších mezinárodních společností poskytujících pojištění a finanční služby v USA, která měla v roce 1998 tržby 15 miliard USD. K 30.červnu 1999 měla společnost The Hartford aktiva 157,3 miliardy USD a vlastní jmění 6,0 miliardy USD. Společnost je předním poskytovatelem pojištění automobilů a domů, komerčního vlastnictví a pojištění úrazů, zajištění a celé škály životního pojištění, investičních produktů, zaměstnaneckých dávek, důchodových plánů a produktů pro financování institucionální odpovědnosti.

Internetová adresa společnosti The Hartford je www.thehartford.com.

ots Original Text Service: The Hartford Financial Services Group, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Sue Honeyman, Office: (USA) 860-547-4976, Shoneyman@thehartford.com, nebo Cynthia Michener, Office: (USA) 860-547-5624, cynthia.michener@thehartford.com, obě z The Hartford

Webová stránka: http://www.thehartford.com

Klíčová slova HartRe