Hlavní řečnící Světového kongresu o ropě ohlášeni

Více než polovina hlavních řečníků, kteří vystoupí na 16. Světovém kongresu o ropě v Calgary v červnu 2000, je nyní potvrzena, oznámili Jim Gray, předseda kongresu, a Dr. Randy Gossen, člen výboru pro vědecký program.

Potvrzeni jsou generální tajemník OPEC (bude jmenován); Robert Peterson, prezident a výkonný ředitel Imperial Oil (Kanada); Mike Bowlin, předseda a výkonný ředitel ARCO (USA); M. Abdelmadjid Attar, předseda a výkonných ředitel Sonatrach (Alžírsko); Kurt Lauk, šéf jednotky užitkových vozidel Daimler- Chrysler (Německo); předseda Statoil (Norsko); Dick Cheney, prezident a výkonný ředitel Halliburton (USA); Steve West, ministr pro rozvoj zdrojů vlády Alberty (Kanada); a Gugglienmo Moscato, předseda ENI (Itálie).

"Až bude seznam dokončen, budeme mít řečníky představující celé spektrum ropného průmyslu - skutečně kdo je kdo ze světových ropných prominentů," řekl Dr. Gossen.

"Je to kalibr řečníka, co přiláká příští rok do Calgary na 16. Světový kongres o ropě více než 3500 vedoucích představitelů, tvůrců rozhodnutí a vizionářů z průmyslu, vlády, akademie a vědecké obce," řekl Gray. "Bude to pro ně neuvěřitelná příležitost přenášet, podnikat a získat hlavní perspektivy v našem oboru."

Světový kongres o ropě se koná každé tři roky a je pro delegáty fórem k průzkumu mezinárodních podnikatelských příležitostí, výměně myšlenek o světových událostech a podělení se o nejnovější informace o technologii, řízení a rozvoji oboru. 15. Světový kongres o ropě se konal v roce 1997 v Pekingu. ots Original Text Service: World Petroleum Congress Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Jim Gray, Chairman, 16th World Petroleum Congress +1 (403) 260-1719, Barbara Zach, Executive Director, 16th World Petroleum Congress +1 (403) 218- 2000, Dr. Randy Gossen, Member, Scientific Program Committee, 16th World Petroleum Congress +1 (403) 234-6979

Klíčová slova Petroleum Congress

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Chemický a farmaceutický průmysl