TELCAM a Planet Telecom uzavírají strategickou alianci

Dvě telekomunikační společnosti, TELCAM (Telecommunications Company of the Americas) se sídlem v texaském Houstonu, a Planet Telecom se sídlem ve španělské Málaze, učinily první krok k založení strategické obchodní aliance, na jejímž základě budou v globálním měřítku společně prodávat své výrobky a služby.

Po podpisu předběžné dohody se obě soukromé společnosti dohodly, že provedou průzkum svých prodejních kanálů v USA a v Evropě, kde se zabývají poskytováním služeb satelitní komunikace, stejně jako služeb mobilní komunikace, PCS, přenosných faxů, unifikovaného zasílání zpráv po síti s produkty datových a hlasových služeb pro klienty kdekoliv na světě. Obě firmy budou rovněž nabízet globální paging, telefonní karty a služby dálkového telefonního spojení.

Planet Telecom má přibližně 6000 mezinárodních smluvních partnerů a distributorů a navíc disponuje sítí zastoupení pro přímý prodej v sedmi evropských městech. TELCAM hodlá otevřít šest regionálních zastoupení ve Spojených státech a do konce roku vytvořit síť asi 1000 smluvních partnerů.

Výkonný ředitel Planet Telecom Fredrik Broberg říká, že obě společnosti si od strategické obchodní aliance již v příštím roce slibují nárůst klientské základny o více než milión zákazníků, kteří tak rozšíří nynější řady klientů společnosti TELCAM, které čítají asi 500.000 zákazníků.

"Tato dohoda společnostem TELCAM a Planet Telecom umožní poskytovat okamžitou podporu klientům kdekoliv na světě," dodává výkonný ředitel společnosti TELCAM Preston W. Riner. "Pro obě společnosti je to zdaleka nejefektivnější způsob, jak se umístit na mezinárodním telekomunikačním trhu."

Obě firmy hodlají další podrobnosti o strategické alianci zveřejnit do 60 dnů.

ots Original Text Service: Telecommunications Company of the Americas, Inc.

Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Bernard Kaplan ze společnosti Kaplan Public Relations, tel:(USA) 713-626-9233, nebo Telecommunications Company of the Americas, Inc.

Klíčová slova TELCAM-Planet Telecom