Banc of America přijala nového šéfa pro mezinárodní

sdružování

NEW YORK 1. ČERVENCE (protext/ots) - Banc of America Securities pokročila v rozšiřování své způsobilosti v oblasti plovoucích sazeb a financování globálních projektů, když najala Parkera W. Knighta mladšího.

Knight, bývalý hlavní šéf sdružování půjček u Warburg Dillon Read, bude mít titul ředitele pro mezinárodní sdružování plovoucí sazby a sdružování financování globálních projektů. Bude podléhat společně hlavnímu šéfovi pro realizaci a strukturování dluhů Thomasovi W. Bunnovi a šéfovi světového investičního bankovnictví Richardu Grossovi. Knight bude mít sídlo v New Yorku.

"Jsme potěšeni, že má bankéře Parkerova typu, který převezme v našem týmu tuto důležitou úlohu," řekl Bunn. "Posílí dále naši odpovědnost v mezinárodní franšíze a podnikání s plovoucími sazbami a financováním projektů, které jsou nedílnou součástí této franšízy."

"Parkerovy zkušenosti s financováním globálních projektů budou významným přínosem k našemu vedoucímu postavení v oboru v tomto podnikání," dodal Gross.

Banc of America Securities LLC (BAS), pobočka Bank of America Corporation (NYSE: BAC), je investiční banka a makléřská firma s úplným rozsahem služeb. BAS zaměstnává více než 4000 spolupracovníků v kancelářích v celé zemi a prostřednictvím poboček nabízí své služby na celém světě. ots Original Text Service: Banc of America Securities LLC Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Julie M. Gibson z Bank of America, 312-828-1736, nebo e-mail, Julie.M.Gibson@Bankamerica.com Webová stránka: http://www.bankamerica.com

Klíčová slova Banc of America

Finance, ekonomika