Datastream ohlásila integraci se systémem Oracle

Datastream Systems, Inc. (Nasdaq: DSTM) dnes oznámila dokončení integrace svého systému řízení podnikových aktiv (EAM) se systémy Financials(R) R11 a MP2(R) Enterprise 6.0 firmy Oracle. Integrace je součástí iniciativy aplikační spolupráce (CAI) firmy Oracle, která umožňuje doplňkovým softwarovým programům třetích stran integrovat jejich nabídky s aplikacemi Oracle(R). Řešení Datastream byla součástí programu CAI více než čtyři roky.

MP2 Enterprise(TM) je systémem EAM Datastreamu, vyvinutým pro střední až velké společnosti s provozem na více místech. Cenová strategie Datastreamu učinila z MP2 Enterprise oblíbenou volbu pro manažery údržby v široké řadě oborů, včetně počítačů a elektroniky, automobilového průmyslu, zdravotnictví, farmacie, zpracování potravin, papírenském průmyslu a ve všeobecném zpracovatelství.

"Poskytování rozhraní mezi softwarem Datastreamu a Oracle Financials zákazníkům umožní integrovat proces údržby do finanční struktury firmy," řekl Larry Blackwell, prezident a výkonný ředitel Datastreamu. "Otevřená architektura MP2 Enterprise umožní našim uživatelům integrovat MP2 Enterprise s dalšími aplikacemi prostřednictvím standardní sady protokolů a postupů."

"Oracle je potěšena rozšířením účasti Datastreamu na programu CAI," řekl John Hall, starší viceprezident pro světové aliance ve firmě Oracle. "Tato aliance představuje řešení, které přesně shromáždí náklady na řízení aktiv do kontejmentu růstu nakladů a pomůže v rozpočtovém procesu."

Vysoce úspěšná iniciativa aplikační spolupráce (CAI) Oraclu, založená v březnu 1994, umožňuje nejlepším prodejcům aplikačního softwaru rozvíjet a prodávat standardní integrační přemosťovací produkty při spojení jejich řešení s aplikacemi Oracle. CAI umožňuje zákazníkům vybírat doplňkové aplikace, které nejlépe splňují jejich specifické potřeby. CAI dodává zlepšený čas, ve kterém zákazníci mohou profitovat získáváním partnerů pro plnění specifických vysoce technických standardů, založených na internetové technologii. V CAI dnes působí téměř 225 prodejců s více než 185 nyní dostupnými integracemi. Pro další informace o CAI navštivte http://alliance.oracle.com/cai nebo email infocai@us.oracle.com .

Datastream Systems Inc je předním* poskytovatelem systémů Enterprise Asset Maintenance (EAM) zaměřených na zlepšení efektivity výrobních závodů, zvýšení životnosti zařízení a snížení nákladů pomocí průmyslové automatizace. Technologie e-MRO (SM) jako elektronická komerční iniciativa rozšiřuje podstatu této automatizace tím, že připojuje zájemce i dodavatele podpory prostřednictvím internetu. První internetová aukční stránka na bázi MRO s názvem Maintenance.com je v oboru klíčovým nástrojem pro tyto zájemce i prodejce, která umožňuje efektivní výměnu věcí prostřednictvím aukcí na internetu. Společnost již ve světě prodala přes 50.000 systémů, čímž obsáhla více než 55 procent celkového tržního podílu* v CMMS/EAM. Datastream má zastoupení v deseti zemích, softwarové produkty v patnácti jazycích a klientskou základnu ve 129 zemích včetně více než 60 procent zastoupených ve Fortune 500. Pro další informace o společnosti Datastream navštivte, prosím, vícejazyčnou webovou stránku http://www.dstm.com.

* Podle počtu prodaných systémů zveřejněného v roce 1998 výzkumnou agenturou Automation Research Corporation.

Toto tiskové sdělení obsahuje do budoucna namířená prohlášení s množstvím rizik a nejistot, které by mohly způsobit, že se skutečné výsledky budou významně lišit od výsledků v minulosti anebo od výsledků zamýšlených. Potenciální rizika a nejistoty zahrnují, přestože jimi nejsou omezena, rizika popsaná ve Výroční zprávě společnosti v oddíle 10-K, která je za rok do 31. prosince 1998 uschována u Komise pro cenné papíry a burzy (SEC). S ohledem na taková do budoucna namířená sdělení společnost Datastream využívá práva na ochranu svých zájmů, kterou jí poskytuje Private Securities Litigation Reform Act z roku 1995.

Datastream a MP2 jsou registrované obchodní známky a MP2 Enterprise je obchodní známka společnosti Datastream Systems. Oracle a Oracle Financial jsou registrované obchodní známky společnosti Oracle Corporation. Všechna další jména produktů nebo firem zde uvedených jsou použita pouze z důvodu identifikace a mohou být obchodními známkami svých majitelů. ots Original Text Service: Datastream Systems, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Investor relations, Matt Brusch, tel: (USA) 864-422- 7682, nebo investor@dstm.com, nebo Media, Daniel Teachey, tel: (USA) 864-422- 5298, nebo daniel.teachey@dstm.com, oba ze společnosti Datastream Systems, Inc. Webová stránka: http://www.dstm.com

Klíčová slova Datastream

IT, telekomunikace