Nový server od TenFour zajišťuje bezpečnost emailu

TenFour UK dnes ohlásila TFS Secure Messaging - Server(TM), nejobsáhlejší řešení v oboru pro zajištění bezpečnosti, privátnosti a integrity emailového a webového zasílání vzkazů v organizaci. TFS Secure Messaging - Server hlídá proti porušování bezpečnosti emailu, které ohrožuje organizace stále častěji, jako je nedávný virus Explore.zip, vedoucí k růstu nákladů, obchodním ztrátám a významnému snižování produktivity zaměstnanců. S tímto produktem mohou ochránci důležitých emailových aktiv organizace aktivně předcházet útokům z jakéhokoliv počítače s přístupem na web.

Podle Rona Davidsona, prodejního ředitele TenFour UK, "Organizace jsou více závislé než kdykoliv předtím na emailu a všech formách elektronického zasílání vzkazů, aby zvyšovaly a udržovaly své konkurenční postavení. TFS Secure Messaging - Server vytváří serverovou emailovou ochranu, která vybavuje správce emailu jednoduchým kontrolním bodem pro předcházení narušení bezpečnosti emailu. Dává organizacím první rozsáhlý prostředek trvalého posílení emailové pojistky, centralizovaného hledání virů a filtrování obsahu a lokace pro prevenci ohrožování vzkazů nebo pro co nejrychlejší reakci."

TFS Secure Messaging - Server poskytuje obsáhlý jednoduchý kontrolní bod pro řízení bezpečnosti zasílání vzkazů. Kromě šifrování S/MIME a PGP umožňuje TFS Secure Messaging - Server také skenování virů, prokazování totožnosti uživatele a vzkazu, archivaci, vytváření stopy, kontrolu přístupu na web, správu centralizovaného šifrovacího klíče, filtrování obsahu/lokace a podporu pro vzkazové virtuální soukromé sítě. Řešení TenFour je založeno na serveru, umístěno mezi síť společnosti a Internet a pro zajištění strategie a postupů informační bezpečnosti může být zavedeno trvale a rychle v celé organizaci.

TFS Secure Messaging - Server firmy TenFour zvýhodňuje celou organizaci tím, že dovolí zaměstnancům šifrovat vzkazy pomocí S/MIME nebo PGP ve spojení s digitálními podpisy, aby mohli bezpečně komunikovat jak interně, tak externě. Navíc Server zjednodušuje šifrování/dešifrování vzkazů tím, že umožňuje cetralizovanou správu veřejných/soukromých digitálních klíčů.

Server obsahuje schopnost filtrovat obsah, což umožňuje organizaci sledovat citlivá klíčová slova, která mohou vést k finančnímu, právnímu nebo veřejnému prozrazení nebo mohou mít konkurenční dopady. Prostřednictvím schopnosti produktu umístit filtr mohou podniky stanovit, od které vybrané organizace budou přijímat vzkazy, což pomáhá předcházet časovým ztrátám.

TFS Secure Messaging - Server 4.5 pracuje na platformách Windows 95 nebo NT 4.0.

Společnost TenFour, založená v roce 1991, je lídrem v rozvoji řešení bezpečného zasílání vzkazů a emailového propojení. Výrobková rodina TFS, která má více než 12.000 zákazníků, je dostupná prostřednictvím distributorů a prodejců ve více než 30 zemích celého světa. Pro další informace laskavě navštivte webovou stránku TenFour na www.tenfour.com nebo e-mail info@tenfour.com. ots Original Text Service: TenFour UK Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Joanne Crawley z TenFour UK 44-1293-42-22-66 Webová stránka: http://www.tenfour.com

Klíčová slova TenFour

IT, telekomunikace