Do představenstva společnosti Seznam.cz jmenován Pavel Zima

Mimořádná valná hromada společnosti Seznam.cz, a.s., která proběhla 22. prosince 2005, potvrdila ohlášené změny v představenstvu firmy.

Předseda představenstva společnosti Seznam.cz, a.s. Ivo Lukačovič navrhl na dnešní mimořádné valné hromadě společnosti odvolat dosavadního obchodního ředitele Tomáše Kapalína z funkce člena představenstva. Valná hromada tento návrh předsedy představenstva schválila.

Do představenstva společnosti Seznam.cz, a.s. byl na mimořádné valné hromadě zvolen dosavadní technický ředitel Pavel Zima. V Seznamu působí prakticky od jeho založení. Od roku 2003, kdy byl jmenován technickým ředitelem, je zodpovědný za technické zázemí a vývoj Seznamu. Dosud byl členem dozorčí rady Seznamu.

Jako kandidáta na uvolněné místo v dozorčí radě Seznamu oslovila společnost Seznam.cz, a.s současného ředitele obchodní služby Václava Horejše.

Kontakt:

Mgr. Rita Gabrielová

Tisková mluvčí Seznam.cz, a.s.

e-mail: rita.gabrielova@firma.seznam.cz

fax: +420 257 313 186