Cymer přemístil a rozšířil kancelář v jihovýchodní Asii

Cymer, Inc. (Nasdaq: CYMI), přední světový dodavatel osvětlovacích zdrojů podstatných pro hlubokou ultrafialovou (DUV) fotolitografii, dnes oznámil přemístění a rozšíření své tchajwanské kanceláře, Cymer Southeast Asia Ltd., které poskytne zvýšenou podporu rostoucí zákaznické základny v oblasti. Cymer oznamuje, že v současné době má v jihovýchodní Asii instalovanou základnu více než 100 laserových systémů osvědčených ve výrobě.

"Toto přemístění a rozšíření, spolu s naším nedávným rozšířením v Evropě a Japonsku, je součástí trvalého úsilí Cymeru o posilování naší celosvětové infrastruktury a o poskytování nejlepší služby a podpory našich zákazníků," řekl Pascal Didier, vyšší viceprezident pro celosvětový zákaznický provoz. Nové zařízení je o 150 procent větší než předchozí kancelář Cymeru na Tchaj-wanu a zařizuje pro oblast prodej, služby a podporu a náhradní díly. Navíc Cymer plánuje nabídnout v této kanceláři od čtvrtého čtvrtletí letošního roku svým zákazníkům v jihovýchodní Asii zaškolení v oblasti laseru.

Cymer Southeast Asia Ltd. byl přemístěn na adresu 3/F, No.49, Lane 2, Kuang-Fu Road, Sec. 2, Hsin-Chu, Taiwan, R.O.C., tel. +886-3-573-9960, fax +886-3-573-9961.

Cymer, Inc. je přední dodavatel laserových osvětlovacích zdrojů, základního světelného zdroje pro systémy hluboké ultrafialové (DUV) fotolitografie. DUV litografie je klíčovou technologií, která umožnila průmyslu polovodičů splnit přesné specifikace a výrobní požadavky na velkovýrobu dnešních moderních polovodičových čipů. Další informace o Cymeru lze získat z materiálu o společnosti u SEC na Internetu na http://www.cymer.com nebo přímým kontaktováním společnosti. ots Original Text Service: Cymer, Inc. Internet: http://www.newsaktuell.de Kontakt: Leslie Cole, Director, Marketing Communications (USA) 619-451-7149, Fax: (USA) 619-618- 3035, nebo Marie Burke, Director, Investor Relations (USA) 619- 618-5232, Fax: (USA) 619- 618-3090, oba z Cymer, Inc.; nebo Agency, Dori Jones, Account Manager (USA) 650-968-8900, Fax: (USA) 650-968-8990, za Cymer, Inc. Webová stránka: http://www.cymer.com

Klíčová slova Cymer

IT, telekomunikace