Quik Internet má 100.kancelář poskytovatelů internetu

Společnost Quik International dnes oznámila založení své 100.franšízinkové pobočky. Quik International tak nyní má více poboček než jakýkoli jiný poskytovatel internetových služeb (ISP) na světě a pokračuje v růstu nabízením investičních příležitostí na celém světě.

"Internet je decentralizovaná komunikační síť, která se nejlépe podporuje decentralizovaným modelem podnikání. Proto jsme se rozhodli u internetu pro franšízink," uvedl Jack Reynolds, prezident Quik International. "Díky franšízinku jsou vlastníci franšízinkové licence zainteresováni na tom, aby byl jejich podnik úspěšný a motivuje je k poskytování lepšího produktu a služeb zákazníkům."

Franšízinkový model společnosti Quik International osvobozuje podnikatele od technických aspektů při provozování internetu, takže se mohou soustředit na služby zákazníkům. Společnost automatizuje administrativu, řídí fakturační procesy a zavádí v provozování své globální sítě model sdílení času. Quik International používá servery RS/6000* Web společnosti IBM s cílem zajistit vysokou úroveň výkonu a spolehlivosti své globální infrastruktury. Program rámcového franšízinku společnosti Quik International přiděluje investorům státy jako teritoria pro prodej stránek Quik Internet. Rámcové licence už byly poskytnuty v Austrálii, Dominikánské republice, východní Kanadě, západní Kanadě, Mexiku, na Novém Zélandě, ve Spojeném království a Venezuele.

Informace o možnostech franšízinku v programu společnosti Quik Internet najdete na webové stránce www.quik.com/007, nebo volejte na číslo 1+ (949) 548-2171.

*RS/6000 je registrovaná obchodní známka respektiva obchodní značka společnosti IBM ve Spojených státech, jiných zemích, resp. v obou.

ots Original Text Service: Quik International Internet: http://www.newsaktuell.de

Kontakt: Larissa Goodall, Communications Director, Quik International, 949-548-2171, larissa@quik.com

Webová stránka: http://www.quik.com

Klíčová slova Quik Internet