Gilead Sciences bude mít v pátek 21. května 2004 prezentaci na Mezinárodní zdravotnické konferenci 2004, kterou pořádá Banc of America Securities. Internetové

Společnost Gilead Sciences, Inc. (index NASDAQ: GILD) dnes oznámila, že na Mezinárodní zdravotnické konferenci 2004, kterou pořádá Banc of America Securities v Las Vegas ve státě Nevada, uspořádá firemní prezentaci. Vysílání konference na internetu je k dispozici přes stránky společnosti Gilead na http://www.gilead.com.

Mark Perry, starší obchodní poradce firmy Gilead představí v rámci prezentace společnost Gilead Sciences a poskytne nejnovější obchodní informace. Prezentace se koná v pátek 21. května ve 13:20 pacifického času.

Pro přístup ke konferenci nebo ke jejímu záznamu, který bude k dispozici po dobu sedmi dnů od jejího ukončení, navštivte stránky http://www.gilead.com. Zájemci by se měli připojit na stránky společnosti Gilead alespoň 15 minut před jejím zahájením, aby si mohli stáhnout software nutný pro přehrávání konference.

Gilead Sciences je biofarmaceutická společnost zabývající se výzkumem, vývojem a prodejem léků, které pacientům na celém světě pomáhají v boji proti onemocněním ohrožujícím život. Firma má šest registrovaných léků a zabývá se zejména výzkumem v oblasti protizánětlivých léčiv. Společnost Gilead sídlí v kalifornském Foster City a má pobočky v USA, Evropě a Austrálii.

Pro získání více informací o společnosti Gilead se obraťte na Oddělení firmy pro styk s veřejností na čísle 1-800-GILEAD-5 (1- 800-445-3235), nebo navštivte internetové stránky firmy na http://www.gilead.com. KONTAKT: Gilead Sciences, Inc. Susan Hubbard, 650-522-5715

Klíčová slova PROTEXT-USA-konference-Gilead Sciences

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)